Nieuws

Knutsel jouw schoen en win!

Goed nieuws: Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land! En dat betekent dat alle kinderen weer hun schoen mogen zetten. Dus leg de kleurpotloden, schaar en lijm maar op tafel en ga aan de slag met jouw eigen schoen!

Download de kleurplaat, kleur en knutsel deze tot een mooie schoen en win een prijs!

Hoe doe je mee met de winactie?

  1. Heb je de schoen ingekleurd en in elkaar geknutseld? Maak dan een foto van het resultaat.
  2. Stuur de foto naar communicatie@innofeet.nl
  3. En wie weet win jij een mooie prijs!

De winnaars worden op 4 december bekend gemaakt via de e-mail. Er wordt alleen met de winnaars contact opgenomen.

Snijder Innoffet

Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder wordt Innofeet

Bij overname staan cliënt en kwalitatief goede voetzorg voorop 

Per 1 oktober 2023 is Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder overgenomen door Innofeet. Jacqueline Snijder, eigenaar van Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder, blijft nog tot en met december 2023 betrokken als podotherapeut bij de praktijk. Daarnaast gaat podotherapeut Annemarie Wolbert mee naar Innofeet als vaste, vertrouwde behandelaar voor de cliënten. Bij de overname zetten beide partijen het belang van de cliënt en kwalitatief goede voetzorg voorop. 

Overname 
“Ruim 12,5 jaar heb ik met plezier gewerkt als eigenaar van en podotherapeut bij de praktijk. Dat doe ik nog steeds, maar voor ons is het tijd voor een volgende stap. We vinden het belangrijk dat onze cliënten van goede voetzorg worden voorzien. Het belangrijkste voor mij was dat er voor hen zo min mogelijk verandert. In Innofeet hebben we de juiste partij gevonden die hierbij aansluit”, vertelt Jacqueline Snijder. Podotherapeut Annemarie Wolbert blijft de vaste behandelaar op de locaties. Ook Jacqueline blijft nog tot het einde van 2023 betrokken. Jeroen Nijenhuis, eigenaar van Innofeet is trots op deze overname. “We hebben goede afspraken gemaakt rondom de overname, waarbij we vooral hebben gekeken naar het belang van de cliënten. Ik ben blij dat wij met Innofeet de cliënten van goede voetzorg kunnen blijven voorzien. Daarnaast zijn de locaties van Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder een mooie toevoeging aan ons portfolio in deze regio.” 

Over Innofeet 
Innofeet heeft podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnologen in dienst en behandelt onder andere (top)sporters, kinderen, ouderen en mensen met diabetes. In overleg met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld. De behandelingen bestaan bijvoorbeeld uit podotherapeutische inlegzolen, ortheses, schoenadvies, nagelbeugels of een instrumentele behandeling. Innofeet werkt ook samen met verschillende fysiotherapeuten, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners. Door de kennis te bundelen, krijgt de cliënt altijd de beste zorg. 

Toegankelijkheid 
U kunt bij Innofeet terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Ook wordt podotherapie veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Podotherapie heeft geen gevolgen voor het eigen risico. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Innofeet via  088 – 031 3000. Uiteraard kunt u ook terecht op de website: www.innofeet.nl.

Blog: Orthopedische schoenen

Comfortabel en functioneel in één stap

Onze voeten dragen ons elke dag door het leven. Toch vergeten we vaak hoe belangrijk het is om goed voor ze te zorgen. Voor mensen met voetproblemen kan het vinden van de juiste schoenen een uitdaging zijn. Gelukkig kunnen dan orthopedische schoenen een oplossing zijn die zowel comfort als functionaliteit bieden. In deze blog leggen we meer uit over orthopedische schoenen.

Wat zijn orthopedische schoenen?

Het dragen van gewone schoenen kan voor mensen met voetproblemen ongemak en pijn veroorzaken. Orthopedische schoenen zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden aan mensen met voetproblemen. Deze schoenen zijn op maat gemaakt of aangepast aan de specifieke behoeften van de drager.

Voordelen van orthopedische schoenen

Of het nu gaat om het corrigeren van de voetstand, het verminderen van pijn of het voorkomen van verdere problemen, orthopedische schoenen spelen een essentiële rol in de algehele gezondheid en het welzijn van mensen. We zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

Aangepaste pasvorm: Een van de belangrijkste voordelen van orthopedische schoenen is dat ze op maat worden gemaakt voor de specifieke voet van de drager. Dit minimaliseert drukpunten, vermindert wrijving en voorkomt het ontstaan van blaren en eelt.

Ondersteuning en stabiliteit: Orthopedische schoenen zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen en bieden extra ondersteuning aan specifieke gebieden, zoals de voetboog en hiel. Dit helpt bij het corrigeren van voetafwijkingen en kan de pijn verminderen die wordt veroorzaakt door onjuiste voetstand.

Pijnverlichting: Mensen met aandoeningen zoals platvoeten of hielspoor ervaren vaak pijn en ongemak tijdens het lopen. Orthopedische schoenen kunnen helpen de impact van beweging op de voeten te verminderen en zo pijn te verlichten.

Voorkomen van verergering: Door de juiste ondersteuning te bieden en de voet in een gezonde positie te houden, helpen orthopedische schoenen voorkomen dat bestaande voetproblemen erger worden.

Verbeterde houding en mobiliteit: Goed passende schoenen kunnen niet alleen de voeten, maar ook de algemene houding en mobiliteit van het lichaam verbeteren. Een goede houding is essentieel voor het voorkomen van rug- en gewrichtspijn.

Kwaliteit en duurzaamheid: Orthopedische schoenen worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit verlengt de levensduur van de schoenen en zorgt ervoor dat ze langdurige ondersteuning bieden.

Het belang van deskundig advies

Het kiezen van de juiste orthopedische schoenen vereist deskundig advies van een medische professional. Onze orthopedisch schoentechnologen kunnen de exacte behoeften van de voeten evalueren en aanbevelingen doen op basis van de omstandigheden. Dit betreft niet alleen het ontwerp van de schoenen, maar ook eventuele aanpassingen, zoals steunzolen, om de schoenen perfect aan te passen aan de voetstructuur. De orthopedische schoentechnologen werken dan ook nauw samen met onze podotherapeuten en medisch pedicures. Zo kunnen wij u de beste oplossing op maat bieden. Het eerste paar orthopedische schoenen dient altijd te worden voorgeschreven door een medisch specialist. Dit kan een revalidatiearts of orthopedisch chirurg zijn. Onze orthopedisch schoentechnoloog kan u verder uitleggen wanneer u in aanmerking komt voor een reservepaar en een vervolgpaar.

Geen lompe of lelijke schoenen meer

Waar orthopedische schoenen vroeger misschien gezien werden als ‘lomp’, is daar vandaag de dag geen sprake meer van. Wij snappen namelijk als geen ander dat uw schoenen naast comfortabel ook modieus moeten zijn. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren, werken wij samen met een aantal leveranciers. Zo heeft u niet alleen goede schoenen, maar zien ze er ook nog mooi uit. Bekijk hier de collectie.

Meer dan alleen schoenen

Orthopedische schoenen zijn meer dan alleen schoenen; ze zijn een investering in comfort, welzijn en gezondheid. Of u nu worstelt met voetproblemen of simpelweg op zoek bent naar de beste ondersteuning voor uw voeten tijdens uw dagelijkse activiteiten, orthopedische schoenen bieden een oplossing op maat. Door te zorgen voor een aangepaste pasvorm, ondersteuning en stabiliteit, dragen ze bij aan een betere houding, pijnverlichting en verbeterde mobiliteit. Onthoud dat deskundig advies cruciaal is bij het kiezen van het juiste paar orthopedische schoenen dat past bij uw individuele behoeften.

Afspraak maken

Ervaart u klachten aan uw voet, enkel, heup of rug of wordt het lopen steeds moeilijker? Innofeet helpt u graag. Bekijk hier de video over Innofeet & Orthopedie.

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 17:00 uur voor vragen en om een afspraak in te plannen. Neem contact op via 088 – 031 3000.

podotherapie innofeet apeldoorn

Wanneer gaat u naar een podotherapeut?

De gezondheid van onze voeten wordt vaak over het hoofd gezien, maar ze spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven. Of u een fanatieke sporter bent, een kantoorbaan hebt of gewoon van een ontspannen wandeling houdt, uw voeten verdienen de nodige aandacht en zorg. Gelukkig zijn er professionals die zich specifiek richten op voetproblemen, zoals podotherapeuten. In dit artikel gaan we dieper in op wanneer u naar de podotherapeut moet gaan, en we werpen daarbij een specifieke blik op de situatie in Apeldoorn, waar Innofeet een prominente rol speelt als podotherapiepraktijk.

Het belang van voetgezondheid

Voeten dragen ons lichaamsgewicht en zijn betrokken bij bijna al onze dagelijkse activiteiten. Een kleine afwijking in de stand van uw voeten kan leiden tot een kettingreactie van problemen in uw hele lichaam, van enkels en knieën tot heupen en rug. Daarom is het essentieel om alert te zijn op de signalen die uw voeten u geven.

Wanneer naar de podotherapeut?

Als je last hebt van aanhoudende pijn in je voeten, enkels of benen, is het tijd om een podotherapeut te raadplegen. Dit geldt zowel voor volwassenen, als kinderen en zeker ook voor 65+-ers. Dit kan variëren van hielpijn (hielspoor) tot pijnlijke knobbels (hallux valgus) of zelfs pijn tijdens het lopen. Sport u regelmatig, maar ervaart u klachten tijdens of na de training? Sporters zijn vaak gevoelig voor voetblessures, zoals verstuikingen, overbelasting of peesontstekingen. Een podotherapeut kan adviseren over geschikt schoeisel en eventuele inlegzolen. Ook voor mensen met diabetes staan podotherapeuten klaar. Deze mensen hebben namelijk een verhoogd risico op voetproblemen, zoals wondjes. Voor hen zijn regelmatige controles bij de podotherapeut van groot belang.


Innofeet podotherapie in Apeldoorn

Innofeet is een bekende naam in de omgeving van Apeldoorn als het gaat om podotherapie. Onze podotherapiepraktijk biedt professionele zorg voor voet(gerelateerde) problemen. De ervaren podotherapeuten bij Innofeet zijn experts in het diagnosticeren en behandelen van diverse voetgerelateerde aandoeningen. Of het nu gaat om steunzolen, orthopedische schoenen of advies over schoeisel, Innofeet staat klaar om de juiste oplossingen te bieden. Daarnaast zijn er op de Innofeet Apeldoorn locatie (Xpert Clinics orthopedie) naar podotherapeuten ook wekelijks orthopedische schoenmakers aanwezig.  

Neem contact op met Innofeet

Onze voeten verdienen de nodige zorg en aandacht, aangezien ze een fundamentele rol spelen in ons algehele welzijn. Het is raadzaam om regelmatig je voeten te inspecteren en alert te zijn op eventuele veranderingen. Als je te maken krijgt met aanhoudende pijn, veranderingen in voetstand, sportblessures, diabetes of voetproblemen bij kinderen, is het verstandig om een podotherapeut te raadplegen. In Apeldoorn is Innofeet een gerenommeerde keuze, waar ervaren podotherapeuten klaarstaan om je voeten de zorg te geven die ze verdienen. Neem contact met ons op via 088 – 031 3000.

diabetespodotherapeut

Blog: Diabetespodotherapeut, podotherapie voor mensen met diabetes

Zorg goed voor uzelf, zorg goed voor uw voeten

Wereldwijd hebben miljoenen mensen te maken met de chronische aandoening diabetes mellitus (suikerziekte). Van de mensen met diabetes krijgt 1 op de 4 vroeg of laat te maken met complicaties aan de voeten. Hierbij kan gedacht worden aan een wondje of zelfs een amputatie. Extra aandacht besteden aan de gezondheid van de voeten is daarom belangrijk. Hierdoor kunnen voetproblemen tijdig opgespoord worden en de kans op voetcomplicaties op langere termijn verminderd worden. In dit blogartikel vertellen we wat onze diabetespodotherapeuten en medisch pedicures kunnen betekenen voor mensen met diabetes.

De impact van diabetes op de voeten

Mensen met diabetes hebben een verhoogd risico op voetproblemen vanwege meerdere factoren. Ten eerste kan het zijn dat de zenuwen minder gaan werken. Het gevolg is dat voeten gaan tintelen, branden of juist dover aanvoelen. Daarnaast wordt bijvoorbeeld een steentje in de schoen niet meer gevoeld, of wordt een te warm bad niet tijdig opgemerkt. Hierdoor kunnen wondjes of brandblaren ontstaan. Daarnaast kunnen bloedvaten minder gaan werken. Hierdoor krijgt u tijdens het lopen meer last (kuit)krampen of een zwaar gevoel in uw benen. Ook maakt dit het moeilijker voor het lichaam om wondjes te laten genezen en infecties te bestrijden. Het is dus erg belangrijk om uw voeten regelmatig te laten controleren om zo vroegtijdig complicaties op te sporen!

Hoe kan de diabetespodotherapeut helpen?

Podotherapie speelt een belangrijke rol in de zorg voor de voeten van mensen met diabetes. (Diabetes)podotherapeuten van Innofeet zijn gespecialiseerd in het voorkomen, herkennen en behandelen van voetproblemen. Tijdens het podotherapeutisch testen ze de werking van de bloedvaten, zenuwen en gewrichten. Daarnaast kijken ze hoe groot de kans is op voetproblemen en geven ze om de kans hierop te verminderen. Denk hierbij aan uitleg over gevoelsstoornissen, vaatproblematiek of adviezen voor passend schoeisel. Ook kan de podotherapeut u doorverwijzen naar de (medisch) pedicure waar de podotherapeut nauw mee samenwerkt. Aanvullend kan de podotherapeut hulpmiddelen maken om druk op kwetsbare plekken te verminderen of juist om extra ondersteuning te bieden bij verminderde balans. Denk hierbij aan podotherapeutische zolen, teenstukjes (orthese) of een nagelbeugel. Is er sprake van een ingegroeide nagel of heeft u een wond aan uw voeten, ook dan kunt u bij de (diabetes)podotherapeut terecht voor een passende behandeling.  

Preventie en educatie

Naast het behandelen van bestaande voetproblemen, leggen onze diabetespodotherapeuten ook de nadruk op preventie en educatie. De diabetespodotherapeuten kunnen mensen met diabetes informeren over de juiste voetverzorging. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks controleren van de voeten op wondjes, het wassen en drogen van de voeten en het regelmatig hydrateren van de huid. Bij Innofeet hebben we verschillende informatieflyers die we u mee kunnen geven of digitaal kunnen toesturen.

Samenwerking met andere zorgverleners

Onze diabetespodotherapeuten zijn zowel werkzaam op onze diverse locaties in de 1e lijn als op diabetespoli’s in ziekenhuizen. Op de diabetespoli in bijvoorbeeld ziekenhuis Isala Zwolle werken ze nauw samengewerkt met diverse specialisten om zo optimale zorg te bieden voor uw voeten. Maar ook onze andere podotherapeuten zien veel mensen met diabetes. Hierdoor is onze kennis over de zorg van voeten van mensen met suikerziekte erg groot.

Neem contact op met de diabetespodotherapeut van Innofeet

Mensen met diabetes hebben dus zeker baat bij om gezien te worden door een diabetespodotherapeut. Heeft u suikerziekte, dan is het van belang om minimaal één keer per jaar uw voeten te laten controleren door een podotherapeut. Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur voor u klaar. Een afspraak maken kan telefonisch via: 088 – 031 3000. Bekijk hier de locaties van Innofeet bij u in de buurt.

beperkt bereikbaar

Donderdag 3 augustus beperkt bereikbaar

Wegens aangekondigde werkzaamheden in de straat van ons hoofdkantoor zijn wij donderdagochtend beperkt bereikbaar. Hierdoor kan het zijn dat wanneer contact wilt met onze klantenservice, zij helaas niet de telefoon kunnen opnemen. Ons excuses voor het ongemak. Hieronder vindt u de details.

Wanneer: donderdag 3 augustus 2023
Hoelaat: 09:00 – 12:00 uur
Waarom: stroomstoring door aangekondigde werkzaamheden

Uiteraard zijn wij zo spoedig mogelijk weer bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt op andere dagen en tijden ook contact met ons opnemen via 088 – 031 3000. We hopen op uw begrip.

podotherapeut

Word jij onze nieuwe podotherapeut?

Wil jij mensen helpen met het oppakken van hun dagelijkse activiteiten door middel van podotherapie? Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling? En ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie?

Als podotherapeut weet jij als geen ander hoe je patiënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten kan helpen door middel van podotherapie. Jij zet de kwaliteit van zorg voorop en denkt altijd in het belang van de patiënt.

Speciaal voor de regio Zwolle-Kampen zijn we op zoek naar een nieuwe collega podotherapeut. Wel interesse, maar liever niet deze regio? Uiteraard ben je ook van harte welkom bij andere locaties!

Bekijk hier de vacature podotherapeut en wie weet zien we je binnenkort!

Innofeet blijft open tijdens zomervakantie

Onze podotherapeuten staan ook in de zomervakantie voor u klaar! Al onze locaties blijven gewoon open en ook onze klantenservice blijft bereikbaar op werkdagen van 8:00-17:00 uur. Heeft u last van (voet)gerelateerde klachten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 031 3000.

Bijzonderheden per locatie gedurende de zomer vindt u hieronder:

Locatie Raalte Tijenraan
In verband met de vakantieperiode zal locatie Raalte Tijenraan in week 31 en 32 gesloten zijn, de weken hierna zijn er ook aangepaste openingstijden (na 13.00 uur gesloten), dit is tot en met week 35. Hierdoor kan het zijn dat u bij aankomst voor een dichte deur staat. Onze podotherapeuten zijn wel aanwezig en zullen u ophalen bij de ingang van het gebouw.

Locatie Harderwijk
In verband met werkzaamheden aan de weg bij de locatie Harderwijk kunt u op 25 augustus en 14 september hiervan hinder ondervinden. Het pand blijft in ieder geval bereikbaar via de Graaf Ottolaan.

Namens het hele team wensen we u een hele fijne zomervakantie!

blog kinderpodotherapie

Blog Kinderpodotherapie: Zorg voor de voeten van kinderen

Kinderen zijn altijd in beweging, rennend, springend en spelend. Het is geen verrassing dat ze af en toe klachten of problemen kunnen ervaren. Met name als het gaat om hun voeten. Kinderpodotherapie is een gespecialiseerde vorm van zorg die zich richt op de herkennen, behandelen en voorkomen van voet(gerelateerde) problemen bij kinderen. In deze blog bespreken we wat kinderpodotherapie is, waarom het belangrijk is en hoe Innofeet uw (klein)kind kan helpen.

Wat is kinderpodotherapie?

Kinderpodotherapie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de manier van bewegen (in voet, enkel, knie, heup en rug) van kinderen. Podotherapeuten die gespecialiseerd zijn in kinderbehandeling, hebben uitgebreide kennis van de anatomie, groei en ontwikkeling van de voeten van kinderen. Ze kunnen verschillende voetproblemen herkennen en behandelen. Denk aan platvoeten, ingegroeide teennagels, standsafwijkingen, pijnlijke voeten en houdingsproblemen die voortvloeien uit voetproblemen.

Waarom is kinderpodotherapie belangrijk?

Een tijdige behandeling van voetproblemen bij kinderen kan toekomstige problemen voorkomen. Onbehandelde voetklachten kunnen later leiden tot een slechte houding, rugpijn, evenwichtsproblemen en andere gezondheidsproblemen. De voeten van kinderen groeien en ontwikkelen zich snel. Podotherapeuten kunnen de voeten van kinderen evalueren en eventuele afwijkingen in groei en ontwikkeling opsporen. Ze geven advies over het dragen van goede schoenen en het bevorderen van een gezonde voetontwikkeling.

Kinderen horen lekker te bewegen

Kinderen klagen misschien niet altijd over zere voeten, maar ze kunnen wel tekenen vertonen van ongemak tijdens het lopen, rennen of sporten. Een (kinder)podotherapeut kan de oorzaak van het probleem identificeren en een passende behandeling bieden om pijn te verlichten. Kinderen die actief zijn in sport hebben een hoger risico op voetblessures. Een (kinder)podotherapeut kan sport-specifieke podotherapeutische hulpmiddelen aanbevelen, zoals aangepaste inlegzolen of schoenen, om de voeten van uw kind te beschermen en blessures te voorkomen. Daarnaast hebben sommige kinderen aangeboren of ontwikkeling gerelateerde voetafwijkingen, zoals platvoeten. (Kinder)podotherapeuten evalueren dan of behandeling nodig is.

Het verloop van een behandeling kinderpodotherapie

Een kinderpodotherapiebehandeling begint meestal met een uitgebreid onderzoek van de voeten en het looppatroon van het kind. De podotherapeut zal vragen stellen over de medische geschiedenis van het kind en eventuele symptomen of klachten die ze ervaren. Onze podotherapeuten werken samen met verschillende disciplines zoals kinderfysiotherapeuten en schoenenwinkels. Zo worden er op verschillende locaties combi-spreekuren georganiseerd waarbij de podotherapeut en de kinderfysiotherapeut samen kijken naar het staan, lopen en bewegen van het kind. Indien nodig wordt er een (gezamenlijke) behandeling opgestart.

De behandeling kan bestaan uit verschillende benaderingen, waaronder:
Hulpmiddelen: de (kinder)podotherapeut kan aangepaste, podotherapeutische inlegzolen, orthopedische schoenen of andere hulpmiddelen aanbevelen om de voeten van het kind te ondersteunen, de stand van de voeten te corrigeren en pijn te verlichten.

Oefeningen en stretching: Specifieke oefeningen en stretchingtechnieken kunnen worden voorgeschreven om de spieren en gewrichten in de voeten te versterken en de mobiliteit te verbeteren.

Schoenadvies: De (kinder)podotherapeut kan advies geven over het dragen van geschikt schoeisel dat de voeten van het kind goed ondersteunt en beschermt. In sommige gevallen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval wordt u met uw kind doorverwezen naar onze orthopedische schoenmakers.

Educatie en preventie: Naast behandeling kan de (kinder)podotherapeut ook informatie meegeven aan het kind en de ouders over het belang van goede voetverzorging, de juiste schoenen en maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen.

Neem contact op met de (kinder)podotherapeut van Innofeet

Kinderpodotherapie speelt een belangrijke rol in de gezondheid van kinderen. Als u merkt dat uw kind klachten heeft of problemen ervaart met zijn of haar voeten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 voor u klaar. Een afspraak maken kan telefonisch via: 088 – 031 3000. Bekijk hier de locaties van Innofeet bij u in de buurt.

Emmen

Nieuwe locatie: Emmen

Vanaf 10 juli 2023 openen we weer een nieuwe locatie: Emmen! Onze (sport)podotherapeut Rik neemt zitting in het Sportmedisch Centrum Beweegcampus in Emmen. Een mooie plek, waar de beweegzorg vanuit diverse disciplines wordt uitgevoerd. Hierdoor is podotherapie een mooie toevoeging aan de Campus. Voor topsporters en iedereen die graag het maximale uit zichzelf wil halen. Rik staat voor u klaar!

Bekijk hier alle locaties van Innofeet.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg