U verwacht het misschien niet omdat er niet veel over wordt gepraat, maar veel mensen in Nederland hebben wel eens last van klachten gerelateerd aan de voeten. Wel bijna 70%! Gelukkig kunnen wij u bij Innofeet helpen met het behandelen van de klachten door middel van podotherapie. Ook in Raalte bieden wij podotherapie aan. Onze podotherapeuten kunnen u helpen met bijvoorbeeld klachten aan de knie, heup, enkel en rug. Lees hieronder meer over podotherapie in Raalte of bel nu voor een afspraak.

Maak een afspraak

Wat kunt u verwachten onze podotherapeuten

Maakt u voor de eerste keer een afspraak bij een van de podotherapeuten van Innofeet in Raalte? Dan is het fijn om te weten wat u kunt verwachten. Bij uw eerste afspraak voor podotherapie in Raalte zal er eerst gekeken worden wat uw klachten zijn. Vervolgens onderzoekt de podotherapeut waar de klachten door ontstaan. Natuurlijk zal daarna met u worden besproken hoe uw klachten kunnen worden verholpen.

U kunt bij de podotherapeuten van Innofeet met vele klachten terecht door ons brede aanbod in specialistische podotherapie. Voor al uw voet (gerelateerde) problemen zal een passende oplossing worden gezocht. Van sportblessures en klachten door diabetes en reuma tot likdoornvorming en standsafwijkingen; onze podotherapeuten behandelen het allemaal. En door onze persoonlijke aanpak wordt de podotherapie in Raalte helemaal op u afgestemd.

podotherapie Raalte

De kwaliteit van onze podotherapie in Raalte

Wellicht heeft u gehoord van zowel een podotherapeut als een podoloog. De benaming lijkt op elkaar, maar de betekenis verschilt wel degelijk. Podotherapeut is een beroep dat wordt beschermd door de wet en paramedisch wordt erkend. Om podotherapeut te mogen worden genoemd, moet een HBO opleiding podotherapie worden gevolgd en worden gehouden aan strenge BIG regels. Daarentegen is podoloog een vrij beroep, wat inhoudt dat eigenlijk iedereen zich podoloog kan noemen. Al onze specialisten zijn podotherapeut. Dit betekent dat als u podotherapie in Raalte volgt, u gegarandeerd goed wordt geholpen.

Podotherapie in Raalte afspraak maken

Podotherapie in Raalte kan u helpen bij voetproblemen, maar ook met andere klachten die mogelijk voortkomen uit uw voeten. Bel om een afspraak te maken met een van onze podotherapeuten en uw klachten te laten behandelen op een van de drie locaties in Raalte. U kunt met én zonder verwijzingsbrief bij ons terecht. Heeft u een verwijzing? Vergeet die niet mee te nemen.