Beginjaren
In 2000 startte Jurgen Nijenhuis zijn eerste praktijk in Dalfsen onder de naam ‘Voetencentrum Nijenhuis’. Zijn tweelingbroer, Jeroen Nijenhuis, rondde in deze tijd tevens de opleiding podotherapie af en startte ook in de praktijk als mede-eigenaar. Dankzij kwaliteit en goede voetzorg bleef de organisatie niet onopgemerkt. Huisartsen uit dorpen in de buurt vroegen al gauw of de heren Nijenhuis er spreekuur wilden houden. Op die manier ontstonden er vestigingen in Heino, Lemelerveld, Kampen, Wapenveld en Nieuwleusen.

Jaren van groei
In de jaren die volgden, groeide de organisatie in onder andere kennis, kunde en specialisme. Dankzij eigen wetenschappelijk onderzoek en diverse specialismen is de kwaliteit van de voetzorg alsmaar toegenomen. Door de jaren heen groeide Voetencentrum Nijenhuis uit tot een professionele en betrouwbare organisatie waarbij persoonlijke aandacht voor elke patiënt hoog in het vaandel staat. Frank te Molder heeft zich ondertussen aangesloten als mede-eigenaar.

Veelvuldig werd er in de loop van de jaren door patiënten aangegeven dat de term ‘Voetencentrum’ door meerdere organisaties gehanteerd werd en dit vaak zorgde voor onduidelijkheid. Omdat we het erg belangrijk vinden om naar onze patiënten te luisteren, en door alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren, was het in december 2014 tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam met een passende bedrijfsuitstraling: Innofeet

Passie en kennis spat er vanaf
In 2020 bestond Innofeet alweer 20 jaar. Innofeet bouwt nog altijd bescheiden maar krachtig verder aan kennis en groei. Zo verbetert de kwaliteit van de voetzorg nog steeds en kunt u met een gerust hart met al uw voetklachten bij ons terecht. Inmiddels kunt u onze organisatie op meer dan 60 locaties vinden en werkt er een team van meer dan 60 medewerkers dagelijks om de beste voetzorg te leveren. Bent u benieuwd naar de mensen van Innofeet, bekijk dan ons team.