Op zoek naar een afwisselende baan of stage met volop uitdagingen in een gemoedelijke sfeer? En lijkt het jou ook leuk om bij een groeiend en innovatief bedrijf te komen werken? Bekijk dan ons aanbod van vacatures in onder andere podotherapie, pedicure en orthopedie. Wie weet vind jij jouw baan bij Innofeet. Staat de vacature van jouw keuze er niet bij? Stuur dan je motivatie en cv dan naar pz@innofeet.nl.



Vacatures


Stages

vacatures podotherapie

Nergens leer je beter dan in de praktijk. Wil je onderzoek doen of juist werkervaring opdoen? Bij ons vind je volop mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld als podotherapeut in opleiding op één van onze locaties, maar ook op het gebied van bedrijfskunde, financiën, secretariaat, IT of HRM zijn er mogelijkheden. Bovendien ontvang je een goede stagebegeleiding. Ontdek hoe afwisselend en uitdagend een stage bij ons kan zijn.


Erkend leerbedrijf ook voor medisch pedicures
We zijn daarnaast ook een officieel erkend leerbedrijf voor medisch pedicures. Op de locaties Dalfsen, Kampen en Zwolle Zuid mogen MBO studenten stage lopen.


Laat ons weten wat je graag wilt, dan zoeken we samen een boeiende plek binnen onze organisatie. Stuur je motivatie en CV naar pz@innofeet.nl.


Laatste nieuws van Innofeet


Volg ons online

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn om een nog beter beeld van Innofeet te krijgen.