Bij Innofeet zijn de dames en heren slippers van Sandalinos® verkrijgbaar. De slippers worden geleverd met een volledig op maat gemaakt voetbed. Iedere slipper uit de Custom Made of Custom Fit collectie is dan ook uniek van vorm. De slippers zijn geheel naar wens te configureren met fijne materialen. Een topproduct om zo toch te kunnen genieten van lekker weer met steunzolen! Onze podotherapeuten helpen u graag verder.Innofeet Serie slippers op maat

Om de perfecte pasvorm te garanderen hebben we bij Innofeet een selectie voor vrouwen en mannen gemaakt uit het totale Sandalinos slippers op maat aanbod. Wij leveren alleen de Custom Made en Custom Fit. De Urban modellen leveren wij niet.

  • Elke slipper is volledig zelf samen te stellen qua kleur en materiaal
    (Let op! Kleuren kunnen in de praktijk afwijken van getoonde foto’s of voorbeelden);
  • Elke slipper is van dezelfde hoge kwaliteit;
  • Bestaande patiënten betalen € 262,50 (incl. BTW). De prijs is opgebouwd uit een consult + Sandalinos slippers + afleveren of opsturen.
  • Nieuwe patiënten betalen € 319,00 (incl. BTW). De prijs is opgebouwd uit voeten opmeten + consult + Sandalinos slippers + afleveren of opsturen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij één van onze podotherapeuten? Bel 088 – 031 3000 en onze klantenservice helpt u verder


Custom Made slippers voor haar


Custom Fit slippers voor haar


Custom Made slippers voor hem


Custom Fit slippers voor hem


Handige Links

Keuze gemaakt?
Op de website van Sandalinos kunt u meerdere kleuren in materialen proberen op de modellen pagina’s. Klik op ‘Customize’ en u kunt van loopzool tot schacht bekijken wat u wil.


Wilt u alles nog eens in de online brochure van Innofeet bekijken?
Download de Innofeet Sandalinos® brochure hier.


Vergoedingen slippers op maat

In veel gevallen worden de kosten (groten)deels vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg ons vergoedingenoverzicht om te kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt.