Innofeet heeft een e-learning ontwikkeld voor zorgverleners. Tijdens de e-learning komen onderwerpen aan bod die u mogelijk tegenkomt tijdens uw werk. Een goed moment om uw geheugen op te frissen en uw huidige kennis up-to-date te houden. Het maken van één e-learning duurt gemiddeld drie uur. U kunt de e-learning stoppen en opnieuw hervatten wanneer u dat wilt. De accreditatie is voor meerdere zorgverleners aangevraagd, namelijk: podotherapeuten, doktersassistenten en pedicures.


VOORDELEN E-LEARNING

Besparing tijd
Thuis inloggen bespaart u reistijd omdat u niet naar een opleidingslocatie hoeft. Deze tijd kunt u gebruiken om te leren.
Flexibiliteit
Leren waar en wanneer het u uitkomt. U kunt de leerstof in blokjes verdelen en leren naar eigen behoefte.

Actuele theorie
Direct beschikking tot de meest actuele theorie. U bent dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Eigen tempo
U bepaalt uw eigen leertempo. Wilt u tussendoor even stoppen? U start de e-learning weer op uw gewenste moment. Bepaalde theorie nog eens lezen? Geen punt!


E-LEARNING DIABETES MELLITUS DEEL I 
Innofeet introduceert deel 1 van de e-learning voor alle zorgverleners over de diabetische voet. In de loop van 2019 volgen deel 2 en 3. In deel 1 van de e-learning komt de achtergrond van diabetes, de classificatie modellen, neuropathie en de behandeling van diabetes aan bod. Wat zijn veel voorkomende problemen, en hoe gaat u daar als behandelaar mee om? U vergroot uw kennis over de diabetische voet op het gebied van basiskennis, praktische handelingen en specialistische kennis. Het maken van deze e-learning wordt beloond met drie accreditatiepunten. Voor pedicures vallen deze accreditatiepunten binnen het domein ‘Voetzorg’. Voor podotherapeuten vallen de punten onder bij- en nascholing C1. Staat uw beroepsgroep er niet tussen, maar wilt u wel graag gebruikmaken van de e-learning? Neem dan contact met ons op via elearning@innofeet.nl. Bij voldoende animo kunnen wij mogelijk ook voor uw beroepsgroep accreditatiepunten aanvragen.

Kosten: €35,- per e-learning

 

Aanmelden

Meld u direct aan door te mailen naar elearning@innofeet.nl. Vermeld hierbij uw naam, praktijkgegevens (adres), uw persoonlijke kwaliteitscode en e-mailadres. U ontvangt na uw aanmelding een bevestigingsmail. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u zo spoedig mogelijk een inlogaccount. U kunt inloggen met uw opgegeven e-mailadres. Wanneer u de e-learning heeft afgerond, ontvangt u uw certificaat. De accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven.

 

Preview E-learning


Afbeelding vergroten
                                             Afbeelding vergroten

Afbeelding vergroten