Spelen er blessures op tijdens het sporten? Of wilt u uw sportprestatie verbeteren? Dan kan Innofeet u mogelijk helpen. Een groot aantal sporters krijgt vroeg of laat te maken met een blessure. Veel sportblessures ontstaan vanuit uw voeten. Dit kan klachten geven in de gehele beweegketen, van voet tot lage onderrug. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan achillespees-, enkel-, scheenbeen-, knie-, heup- en lage rugklachten. Onze (sport)podotherapeuten helpen u graag met het vinden van de oorzaak van uw sportblessure, om deze vervolgens op te lossen, te verminderen of mogelijk te voorkomen. Om de oorzaak van uw klacht goed in beeld te krijgen, voert de sportpodotherapeut als onderdeel van het onderzoek een bewegingsanalyse of fietsanalyse uit.

 

Sportpodotherapie
Sportpodotherapie is een specialisatie binnen het vakgebied podotherapie. Een sportpodotherapeut heeft naast de studie van podotherapie de 2-jarige opleiding tot sportpodotherapeut afgerond. Om een goed beeld te krijgen van een bepaalde sportblessure is kennis van de manier van bewegen tijdens het sporten een vereiste. Bij iedere sport beweegt een sporter op een andere manier. Onze sportpodotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van diverse sporters. Ook kunt u met sportblessures terecht bij onze ‘overige’ podotherapeuten. Zij beschikken over voldoende kennis om u verder te helpen. 


(Inter)nationale topsport
Inmiddels hebben we een uitstekende naam in de (top)sportwereld opgebouwd. Talloze profvoetballers van topclubs uit Nederland én daarbuiten worden door ons gezien. Zo zijn we de vaste behandelaar van spelers van PEC Zwolle, PSV, Go Ahead Eagles en De Graafschap. Maar ook met podotherapeutische consulten zijn we actief bij onder andere spelers van FC Utrecht, SC Heerenveen en het Nederlands Elftal. Naast voetballers zien we met regelmaat ook o.a. handballers, volleyballers en hardlopers die op hoog niveau presteren. We helpen sporters om terug op niveau te komen, of te blijven.  


Vaste behandelaar van


Consulten bij