Allerlei problemen in uw lichaam komen mogelijk voort uit uw voeten. Wij helpen u daarom zowel met voetproblemen als met klachten die uit een afwijkend functioneren van uw voeten voortkomen. Denkt u hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten.

Specialisten
Een podotherapeut is de specialist van de voet in relatie tot het gehele lichaam en de enige voetspecialist in Nederland welke door de wet wordt beschermd. Heeft u specifieke voet(gerelateerde) problemen bij het uitvoeren van uw sport of heeft u diabetes? Bij ons werken diverse podotherapeuten die specialist zijn op één van deze gebieden. 
Zij vallen op door hun ervaring en kennis. Ook behandelen onze podotherapeuten specifieke voetproblemen bij kinderen, 65+’ers, werkenden en oncologiepatiënten.  U vindt ons op meer dan 50 locaties dus er is altijd een locatie bij u in de buurt. Bij onze podotherapeuten kunt u sinds 2011 terecht zonder verwijzing van uw (huis)arts of specialist. Indien u wel een verwijzing heeft, neemt u deze dan mee naar uw afspraak. 

Vergoedingen
Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de zorgverzekering. Heeft u diabetes? Dan krijgt u mogelijk een vergoeding vanuit de basisverzekering. Bekijk hier de vergoedingen voor podotherapie.