Werken bij ons betekent een afwisselende baan met volop groeikansen, uitdagingen en vernieuwingen in een gemoedelijke sfeer. Binnen onze organisatie krijg je als medewerker te maken met veel verschillende zorgvragen waarbij samenwerking erg belangrijk is. Ook de samenwerking met collega’s binnen en buiten onze organisatie (ketenzorg) maakt het werk leuk en uitdagend.

Lijkt het jou leuk om bij een groeiend en innovatief bedrijf te komen werken kijk dan bij onze openstaande vacatures. Staat de vacature van jouw keuze er niet bij dan kun je altijd een open sollicitatie doen. Stuur je motivatie en CV naar pz@innofeet.nl.

  • Openstaande vacatures
  • Stage en afstudeertrajecten

    Nergens leer je beter dan in de praktijk. Wil je onderzoek doen of juist werkervaring opdoen? Bij ons vind je volop mogelijkheden. Dit kan als podotherapeut in opleiding op één van onze locaties maar ook op bedrijfskundig, financieel, secretarieel, IT of HRM gebied zijn er mogelijkheden. Bovendien ontvang je een goede stagebegeleiding. Ontdek hoe afwisselend en uitdagend een stage bij ons kan zijn. Vertel wat je wil, dan zoeken we samen een boeiende plek binnen onze organisatie. Stuur je motivatie en CV naar pz@innofeet.nl.