Denk eens aan podotherapie!

Regelmatig horen wij zorgprofessionals zeggen dat ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. ‘Dit vakgebied ken ik nu wel’. Speelt die gedachte ook wel eens bij jou op? Denk dan eens aan podotherapie! Met plezier leiden wij je op tot podotherapeut, terwijl je tegelijk bij ons aan de slag kunt.

In deze functie leiden we je op tot podotherapeut in samenwerking met Fontys Hogeschool. De praktijk is hoofdzakelijk jouw klaslokaal. Afhankelijk van jouw ervaring en eigen leertraject stellen we samen een maatwerkplan voor je op. Wij bieden je met deze functie de mogelijkheid om binnen ons bedrijf te werken, te leren en geld te verdienen. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime de opleiding binnen Innofeet te volgen.

Als afgestudeerde podotherapeut ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en/of rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Werken bij Innofeet betekent dat je werkt met diverse doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met diabetes of reuma, maar ook aan (top)sporters, kinderen en 65+-ers.


Wat je nog meer van Innofeet mag verwachten:

 • Een goed salaris;
 • Een hecht en enthousiast team, die altijd voor elkaar klaar staan;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een pensioensregeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Eventueel een auto ter beschikking die je ook privé mag gebruiken (of kilometervergoeding);
 • Een warm welkom en zeer uitgebreid inwerkprogramma.

Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.


Wat we van jou vragen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de zorg;
 • Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • Je bent initiatiefrijk wanneer het gaat om verbetering in jouw vakgebied;
 • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal.

Waarom je bij Innofeet wilt werken:

Innofeet is een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Op het gebeid van innovatie is Innofeet altijd in beweging en ontwikkelen we graag mee met de nieuwste technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief betrokken bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Word jij onze nieuwe collega in dit leer-werktraject?

We maken graag kennis met je! Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.
Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer: 088-031 3000.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.