Footclasses
Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend en onderdeel van onze visie. Er wordt continu geleerd, zowel intern als extern. Onze podotherapeuten bezoeken zeer regelmatig congressen en informatiebijeenkomsten. Als team komen we ook regelmatig samen om diverse vakinhoudelijke zaken te bespreken. In deze zogenaamde Footclasses wordt de deskundigheid van onze mensen vergroot en de kwaliteit van de (voet)zorg verbeterd. Evaluatie van ons eigen werken staat hierbij centraal. Daarnaast hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderzoeken en systematische onderbouwingen en zijn hierin zeer actief. Het delen en ontwikkelen van kennis en kunde is binnen Innofeet ondergebracht onder de noemer ‘voetacademie’.


Kennisdeling
Op verschillende onderdelen en niveaus past Innofeet kennisdeling toe om de totale zorg naar een hoger niveau te brengen. Zo geven we diverse gastcolleges, lezingen en presentaties bij onderwijsinstellingen, gezondheidscentra’s en ziekenhuizen. De onderwerpen zijn uiteenlopend en de presentaties worden op maat gemaakt. Wilt u een lezing of presentatie aanvragen of wenst u meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact met ons op (Contactpagina). Tevens zijn we actief in het buitenland op dit gebied. Zo geven we scholing en advies in Suriname op het gebied van Diabetes. Dagelijks is er contact met hen om de (voet)zorg te verbeteren.


E-learning

Innofeet heeft meerdere e-learnings ontwikkeld voor zorgverleners. Via dit platform stimuleren we kennisdeling om onze (voet)zorg naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Bent u zorgverlener en geïnteresseerd in één van onze e-learnings? Bekijk hier de mogelijkheden.