Wij zoeken een gedreven medisch pedicure

Ben jij een medisch pedicure die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag werken in een gezellig team en samen met je collega’s patiënten van de beste kwaliteit zorg voorzien? Dan zoeken wij jou! Ter uitbreiding van ons team van medisch pedicures zoeken we gedreven nieuwe collega’s.

Als medisch pedicure ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen bij voetklachten en de uiterlijke voetverzorging van patiënten. Je neemt kleine klachten weg om erger te voorkomen. Denk hierbij aan het behandelen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns. Maar ook aan het onderzoeken en behandelen van voeten met een verhoogd risico op complicaties.

We vinden het belangrijk dat jij je onderdeel voelt van ons team. In je dagelijkse werkzaamheden sta je nauw in contact met onze podotherapeuten en orthopedisch schoentechnologen. Dat is niet alleen gezellig, maar door deze samenwerking kan je een nog completer advies aan de patiënt geven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle benodigde apparatuur en materialen beschikbaar voor je zijn.


Wat je nog meer van Innofeet mag verwachten:

 • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan;
 • Een fijne werksfeer, waarin we elkaar altijd stimuleren om het beste eruit te halen;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goed salaris;
 • Een pensioensregeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Een warm welkom en een zeer uitgebreid inwerkprogramma.

Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan, met aandacht voor de mens achter de functie.


Wat we van jou vragen:

 • Je hebt een opleiding tot medisch pedicure afgerond;
 • Je bent initiatiefrijk als het gaat over verbetering in je vakgebied;
 • Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • Je bent enthousiast, gedreven, accuraat en klantgericht.

Wanneer je graag bij ons aan de slag wilt is het voor ons belangrijk dat je geen eigen praktijk (meer) hebt of bereid bent om deze volledig op te zeggen. Dit in verband met de behandeling van diabetes patiënten en de daarbij behorende wet- en regelgeving.


Waarom je bij Innofeet wilt werken:

Innofeet is een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Op het gebeid van innovatie is Innofeet altijd in beweging en ontwikkelen we graag mee met de nieuwste technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief betrokken bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Word jij onze nieuwe medisch pedicure?

We maken graag kennis met je! Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.
Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer: 088-031 3000.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.