Op zoek naar een afwisselende baan of stage met volop uitdagingen in een gemoedelijke sfeer? Lijkt het jou leuk om bij een groeiend en innovatief bedrijf te komen werken? Bekijk dan ons aanbod en vind jouw baan bij Innofeet. Staat de vacature van jouw keuze er niet bij? Stuur je motivatie en cv dan naar pz@innofeet.nl.Vacatures


Stages

Nergens leer je beter dan in de praktijk. Wil je onderzoek doen of juist werkervaring opdoen? Bij ons vind je volop mogelijkheden. Dit kan als podotherapeut in opleiding op één van onze locaties, maar ook op het gebied van bedrijfskunde, financiën, secretariaat, IT of HRM zijn er mogelijkheden. Bovendien ontvang je een goede stagebegeleiding. Ontdek hoe afwisselend en uitdagend een stage bij ons kan zijn.


Erkend leerbedrijf ook voor medisch pedicures
We zijn ook een officieel erkend leerbedrijf voor medisch pedicures. Op de locaties Dalfsen, Kampen en Zwolle Zuid mogen mbo studenten stage lopen.


Vertel wat je wil, dan zoeken we samen een boeiende plek binnen onze organisatie. Stuur je motivatie en CV naar pz@innofeet.nl.


Laatste nieuws van Innofeet