Voor sommige voet- of voet gerelateerde problemen is de inzet van onze orthopedisch schoentechnici de oplossing om prettig te kunnen (blijven) lopen. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw voet (gerelateerde) probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volledig op maat gemaakte schoenen, semi orthopedische schoenen een aanpassing aan uw eigen confectieschoenen of verbandschoenen. Onze orthopedisch schoentechnici werken samen met onze podotherapeuten voor de beste oplossing op maat voor u 
 
Voor ieder voet (gerelateerde) klacht bieden wij een passende oplossing. Bekijk hier de collectie met de verschillende modellen. Meer weten? Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Voor Orthopedie werken wij samen met Schoenexperts. Zij zijn op een aantal locaties een deel van ons vaste team. Mocht u orthopedische schoenen nodig hebben dan wordt u automatisch doorverwezen naar de dichtstbijzijnde locatie waar een orthopedisch schoentechnicus van Schoenexperts aanwezig is.