Onze podotherapeuten helpen uw voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen of te houden tijdens en na uw behandeling. U kunt bij onze podotherapeuten terecht met pijnklachten, gevoeligheid of gevoelloosheid aan uw voeten. Tevens is preventief screenen belangrijk.

Uw voeten worden goed in de gaten gehouden, zodat we op tijd aan de bel kunnen trekken bij risicofactoren die mogelijk in de toekomst voor klachten zorgen. Maar ook geven onze podotherapeuten gericht schoenadvies aan de hand van uw voeten en klachten. Goed schoeisel kan een grote rol spelen in het beperken van klachten, maar ook het belasten zo prettig mogelijk te maken of te houden.  

De behandelingen worden zo nodig verleend in afstemming met uw oncologisch behandelteam.  Opleiding  

Een aantal van onze podotherapeuten heeft zich gespecialiseerd in oncologie. Ieder jaar volgen zij de verplichte nascholing zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent oncologie en de eventueel optredende voetproblemen.  


Oncologiezorgnetwerk regio Zwolle/Dalfsen

Samen met andere eerstelijns zorgprofessionals is Innofeet lid van Oncologiezorgnetwerk in de regio’s Zwolle centrum/Zwolle zuid en Dalfsen. Wij bundelen onze kennis om u betere zorg en ondersteuning te bieden tijdens uw ziekteproces of uw herstel.

Voor advies, behandeling of vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Kijk voor meer informatie en zorgaanbieders ook op de website van Oncologiezorgnetwerk regio Zwolle