De vraag naar professionele podotherapie is in Warnsveld groot. Niet zo vreemd, want ruim 70% van alle Nederlanders ervaart eens in hun leven ernstige voetklachten. Om die zo snel mogelijk te behandelen, kunt u – als inwoner van Warnsveld – altijd bij een podotherapeut van Innofeet terecht. Hier behandelen wij verschillende kwalen, zoals: blessures, likdoorns en andere, medische problemen. Wel zo fijn, want dankzij onze podotherapie kunt u straks uw comfortabele pas door Warnsveld vervolgen.

Maak een afspraak

Wat is podotherapie?

Eens moet de eerste keer zijn. Als klant uit Warnsveld, wilt u weten wat podotherapie precies is. Daarom leggen wij het even kort uit. Bijna iedere inwoner in Nederland krijgt een keer met voetproblemen te maken. Meestal wordt dit veroorzaakt door een verkeerde manier van lopen, maar ook medische problemen kunnen de oorzaak zijn. In beide gevallen kan er in Warnsveld podotherapie worden toegepast, waarbij de podotherapeut uw klachten behandelt en u van bijpassend advies voorziet.

 
Podotherapeuten houden zich onder andere bezig met:

  • Sportblessures;
  • Standsafwijkingen;
  • Eelt- en likdoornvorming;
  • Afwijkingen aan tenen;
  • Diabetes en reuma.

Verschil tussen podotherapeut en podoloog

Binnen onze sector zijn twee typen voetspecialisten actief. Zo kunt u in het mooie Warnsveld niet alleen contact opnemen met een podotherapeut, maar ook met een podoloog. Beide voeren ze vrijwel hetzelfde werk uit. Er is echter één belangrijk verschil. In tegenstelling tot onze podotherapeuten zijn podologen niet erkend door de BIG. Dit houdt in dat de podoloog in Warnsveld niet gecertificeerd is. Hij of zij voert geen beschermde titel, voldoet niet aan de strenge eisen en heeft vaak geen erkend diploma behaald.

 
Ons advies: ga voor uw podotherapie in Warnsveld altijd met een podotherapeut in zee.

De vakgebieden van INNOFEET

Een goed welzijn, begint bij gezonde voeten. Daarom richten onze podotherapeuten zich in Warnsveld (en daarbuiten) op kwalitatieve podotherapie. Maar dat niet alleen. Innofeet houdt zich namelijk ook bezig met:

In Warnsveld zoek naar podotherapie?

Voetproblemen. Iedereen krijgt er een keer mee te maken. Een sportblessure. Een likdoorn. Reuma. Vervelend, want een verkeerd gebruik van uw voeten heeft invloed op uw algehele welzijn. Heeft u klachten? Schakel dan in Warnsveld de podotherapie van Innofeet in. Onze podotherapeut vindt u in HeelHuus Gezondheidscentrum aan De Gaikhorst 2 in Warnsveld. Heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 088 – 031 3000 of gebruik ons contactformulier. Wanneer meldt u zich aan voor podotherapie in Warnsveld?