Podotherapie volgen in Dalfsen? In veel gevallen een verstandige beslissing, want een podotherapeut kan u van veel vervelende kwalen af helpen. Met het volgen van podotherapie in Dalfsen lost u immers niet alleen problemen aan uw voeten op. Veel klachten op andere plekken in het lichaam, zoals de verschillende gewrichten en uw rug, kunnen hun oorsprong vinden in uw voeten. Neem daarom gauw contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek, om te bekijken wat onze podotherapeuten in Dalfsen voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Wat kan podotherapie in Dalfsen u opleveren?

Zoals gezegd kunnen uw voeten meer klachten veroorzaken dan u mogelijk had kunnen bedenken. De variëteit aan klachten die we in onze praktijk voor podotherapie in Dalfsen behandelen is dan ook groot. Het kan daarbij zo zijn dat u zich op advies van uw huisarts bij ons meldt, maar een doorverwijzing is niet noodzakelijk. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak voor een intake maken, wanneer u vermoedt dat uw klachten weleens gelieerd zouden kunnen zijn aan een probleem met de stand van uw voeten of uw manier van lopen of staan. Tijdens de intake beoordelen we dan in hoeverre u bij ons aan het juiste adres bent en wat we voor u kunnen doen.

Om u een idee te geven noemen we hieronder enkele veelvoorkomende klachten die door een behandeling door onze podotherapeuten in Dalfsen zouden kunnen worden verholpen. Dat wil overigens niet zeggen dat u ons niet mag bellen wanneer uw specifieke klacht hier niet tussen staat. Het is slechts een overzicht van de problemen waar wij in de dagelijkse praktijk het vaakst mee te maken krijgen.

  • Een afwijkende stand van de voeten, tenen of nagels (die niet door een medisch pedicure behandeld mag worden);
  • Pijnlijke knieën, heupen of rugklachten, als gevolg van een probleem met de stand van voeten of de manier van lopen;
  • Onverklaarbare vermoeidheidsklachten;
  • Sportblessures;
  • Diabetische voeten;
  • Specifieke voetproblemen bij kinderen;
  • Hielspoor;
  • Voetproblemen als gevolg van oncologische behandelingen;
  • Open wonden en nagelproblemen als gevolg van reuma of andere ziekten;
  • Overbelastingsproblemen.

Over podotherapiepraktijk Innofeet uit Dalfsen

Wij van Innofeet zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in podotherapie, niet alleen in Dalfsen, maar met vele tientallen locaties in heel Noordoost- en Midden-Nederland. Het begon echter in 2000 allemaal wel met een eerste praktijk voor podotherapie in Dalfsen, toen Jurgen Nijenhuis samen met zijn broer Jeroen Voetencentrum Nijenhuis oprichtte. De behandelingen sloegen aan en al gauw werd de naam wijd verspreid in de regio. Huisartsen vroegen de heren om spreekuur te komen houden in verschillende dorpen in de regio. Ondertussen deden de podotherapeuten in Dalfsen zelf wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelmethoden, waarmee de kwaliteit van onze voetzorg almaar verbeterde.

Samenwerkingen met gerenommeerde namen als het Isala ziekenhuis, orthopediepraktijk annatommie mc en voetbalclub PEC Zwolle volgden, waardoor we steeds verder groeiden. De oorspronkelijke praktijk voor podotherapie in Dalfsen bleef echter ook gewoon bestaan, zodat u hier vandaag de dag nog steeds terecht kunt voor de specialistische behandelingen waar wij sinds onze oprichting om bekendstaan.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Kampt u ook met klachten die gelinkt kunnen zijn aan uw voeten? Maakt u dan gauw een afspraak met één van onze podotherapeuten in Dalfsen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088 031 3000. Onze praktijk is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 1. Onze podotherapeuten in Dalfsen staan graag voor u klaar om uw klachten te verhelpen!