Bent u naarstig op zoek naar een podotherapeut in Vaassen, om u van uw vervelende voetproblemen af te helpen? Dan bent u bij Innofeet aan het juiste adres. Wij hebben namelijk praktijken in vele plaatsen in Midden- en Oost-Nederland. Onze Vaassense praktijk voor podotherapie vindt u in Therapiecentrum Veenstade. Maak meteen een afspraak door te bellen naar 088 – 031 3000 of stuur een e-mail naar info@innofeet.nl.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor podotherapie in Vaassen?

Het behandelen van voetklachten door een podotherapeut in Vaassen is van groot belang, omdat problemen met de voet kunnen doorwerken in andere lichaamsdelen. Wanneer voetproblematiek niet in de kiem gesmoord wordt, bestaat de kans dat u later last krijgt van bijvoorbeeld uw knieën, heup, bekken of rug. Dit omdat u mogelijk door de pijn aan uw voet uw loop gaat aanpassen op een manier die uw (andere) gewrichten extra belast.

‘Voetproblemen’ is natuurlijk een algemeen begrip, maar waar moet u dan precies aan denken? Wel, u kunt kiezen voor podotherapie in Vaassen bij klachten als eelt of likdoorns, ingegroeide of schimmelnagels, klauw- of hamertenen, hol- of platvoeten of gevoelens van overbelasting en/of vermoeidheid. Daarnaast is uw podotherapeut in Vaassen er ook voor het behandelen van voetklachten als gevolg van bijvoorbeeld ouderdom, sporten, behandeling van kanker of diabetes.

podotherapie vaassen

Wat doet een podotherapeut?

De behandeling van uw voetproblemen door een podotherapeut in Vaassen hangt af van de aard van uw klachten. Sommige voetklachten kunnen bijvoorbeeld verholpen worden met een zogeheten podotherapeutische zool in uw schoenen. Maar voor problemen als overmatige eeltvorming of een ingegroeide nagel geldt dat we deze zullen moeten verwijderen. In andere gevallen daarentegen – bij lichtere klachten – is soms advies op maat al voldoende. Denk bijvoorbeeld aan tips voor het kiezen van geschikte schoenen en het verzorgen van uw voeten. Lees hier meer over de uiteenlopende behandelmogelijkheden in onze praktijken voor podotherapie in Vaassen en omstreken.

Belangrijk om te vermelden is dat bij Innofeet alleen podotherapeuten uit Vaassen en omstreken werkzaam zijn, geen podologen. Want hoewel beide begrippen geregeld met elkaar verwisseld worden, is er een evident verschil. Podotherapeut is namelijk een beschermde titel, die alleen verkregen wordt bij het afronden van de hiervoor bestemde HBO-bachelor. De titel podoloog daarentegen mag in principe iedereen voeren.

podotherapeut vaassen

Over Innofeet

Waar ons centrum voor podotherapie in onder meer Vaassen inmiddels alweer een poos bekendstaat als Innofeet, begon het in 2000 als Voetencentrum Nijenhuis in het Overijsselse Dalfsen. In de jaren die volgden deden de broers Jurgen en Jeroen Nijenhuis veel wetenschappelijk onderzoek, waardoor Innofeet uitgroeide tot toonaangevend centrum voor podotherapie, met meer dan veertig specialisten in dienst. Niet alleen in Vaassen, maar in tientallen plaatsen in de regio’s Midden- en Oost-Nederland, waaronder Amersfoort en Nijverdal.

Ons doel is om met onze praktijken voor podotherapie in Vaassen en omstreken het leven van mensen te verrijken. Dit doen wij door op innovatieve, specialistische en onderscheidende wijze een totale vorm van voetzorg te bieden. Om onze mensen de kans te geven zich continu te kunnen blijven ontwikkelen – en daarmee ook onze behandelingen naar een nog hoger niveau te tillen – hebben wij onze eigen Voetacademie opgericht, waar allerhande kennis op het gebied van voetzorg gedeeld wordt.


Maak een afspraak voor podotherapie in Vaassen

Wilt u een afspraak maken voor het behandelen van uw voetklachten in onze praktijk voor podotherapie in Vaassen? Vult u dan het contactformulier op onze contactpagina in of bel of mail ons via 088 – 031 3000 of info@innofeet.nl. Uw podotherapeut in Vaassen staat voor u klaar om u van uw hinderlijke voetproblemen af te helpen!