Heeft u last van uw voeten? Een ding weet u zeker: de gezondheid van uw voeten is ontzettend belangrijk. Dat kunnen wij bij Innofeet alleen maar beamen. Daarom specialiseren wij ons al jaren in het behandelen van diverse voetproblemen. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak in Nijverdal. Bel hiervoor naar 088 – 031 3000. Onze podotherapeuten staan voor u klaar.

Maak een afspraak

Wat is podotherapie?

Bijna 70% van de Nederlandse burgers heeft wel eens last van voetklachten. In veel gevallen worden deze veroorzaakt door een verkeerd looppatroon of doordat de voeten afwijkend functioneren. Wanneer u hier last van heeft, is dat natuurlijk hartstikke vervelend. Gelukkig is hier genoeg aan te doen. U kunt bijvoorbeeld in Nijverdal podotherapie gaan volgen. Een specialist behandelt dan uw klachten en geeft preventieve adviezen.

podotherapie nijverdal

Podotherapie in Nijverdal is onder andere interessant in de volgende gevallen:

  • Standsafwijkingen;
  • Sportblessures;
  • Afwijkingen aan tenen;
  • Diabetes en reuma;
  • Eelt- en likdoornvorming.

Podotherapeut versus podoloog

Er ontstaat wel eens verwarring over de terminologie. Gaat u voor voetklachten naar een podotherapeut of een podoloog in Nijverdal? Bij Innofeet adviseren wij u om altijd te kiezen voor de eerste. Een podoloog wordt namelijk – in tegenstelling tot onze therapeuten – niet erkend door de BIG. Iedereen kan er één worden. De specialist voor uw podotherapie in Nijverdal is wel gecertificeerd. Zij voert een beschermde titel en voldoet dus aan strenge eisen, waaronder het behalen van een erkende HBO-bachelor.

Ons advies: kies bij voetproblemen in Nijverdal altijd voor podotherapie en niet voor een podoloog.

podotherapeut nijverdal

Gezonde voeten met INNOFEET

Podotherapie in Nijverdal is een vak apart. Gelukkig een vak die wij bij Innofeet erg goed verstaan. Ruim twintig jaar geleden is de organisatie als Voetencentrum Nijenhuis opgericht. Dankzij onze kennis, kunde en specialisme groeiden we al snel uit tot een grote naam in ons vakgebied. Zo groot, dat wij een eigen Voetacademie hebben opgericht, waarmee wij kennis met interne én externe vakspecialisten delen. Alleen zo kunnen wij u – met onze podotherapie in Nijverdal – van de beste behandeling voorzien.

Neem contact op voor podotherapie in Nijverdal

Ze komen helaas vaker voor dan wij zouden willen: voetproblemen. Vervelend, want ze kunnen uw bewegingsvrijheid drastisch verminderen. Des te meer reden om een specialist in te schakelen. Dit kan bij Innofeet. U vindt onze podotherapeut in Fysio Centrum Nijverdal aan de Molenweg 9A. Wilt u een afspraak met haar maken? Bel dan naar 088 – 031 3000. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij ons contactformulier. Helpt onze podotherapie in Nijverdal u straks weer op de been?