Een cliëntenraad is een groep mensen die de belangen van cliënten binnen een organisatie vertegenwoordigt. De cliëntenraad van Innofeet bestaat uit 4 cliënten die van Innofeet zorg ontvangen. Het doel van een cliëntenraad is om mee te denken en te praten over de zorg en diensten wij leveren. Zo zorgen ze ervoor dat de wensen en behoeften van cliënten serieus genomen worden.

De cliëntenraad heeft verschillende taken. Ze overleggen regelmatig met de directie van Innofeet. Tijdens deze vergaderingen bespreken ze belangrijke onderwerpen zoals de kwaliteit van de zorg, veranderingen in beleid en andere zaken die cliënten aangaan.

Een cliëntenraad is belangrijk omdat cliënten hier hun ervaringen kunnen delen en dat helpt Innofeet om de dienstverlening te verbeteren. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van zorg en meer tevreden cliënten.

Onze leden van de cliëntenraad
Graag stellen we u voor aan onze leden van de cliëntenraad. Binnenkort vindt u hier meer informatie over onze leden.

Vragen en suggesties
Heeft u een vraag voor de cliëntenraad van Innofeet, of wilt u dat er aandacht besteed wordt aan een bepaald onderwerp? Dan kunt contact opnemen via cliëntenraad@innofeet.nl.

Let op: de cliëntenraad houdt zich bezig met het algemeen belang van cliënten. Deze raad heeft geen rol in de behandeling van persoonlijke klachten.