Let op! U kunt tijdelijk geen zolen online bestellen. Onze excuses voor het ongemak.
U kunt ons bellen op 088 – 031 3000 om uw extra paar zolen te bestellen. 

U kunt online nieuwe zolen bestellen wanneer uw huidige zolen aan vervanging toe zijn of wanneer u graag een tweede paar zolen wenst voor in bijvoorbeeld uw sportschoenen. Het voordeel van twee paar zolen is dat er minder slijtage ontstaat omdat de zolen minder tussen schoenen gewisseld worden en om-en-om gedragen worden.
Ons advies is om alleen van deze online mogelijkheid gebruik te maken wanneer het minder dan twee jaar geleden is dat u een podotherapeut van Innofeet bezocht heeft. De stand van uw voeten kan in de tussentijd namelijk veranderen.

 

Kosten / vergoedingen
Met deze online bestelmogelijkheid bespaart u kosten. Dit omdat er een digitaal consult wordt gerekend. De kosten voor een nieuw paar online bestelde zolen zijn €147,- inclusief BTW en verzendkosten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie / podotherapeutische zolen vanuit de aanvullende pakketten en hebben geen effect op uw eigen risico. Bekijk hier het vergoedingsoverzicht per verzekeraar.

 

 

Vul hieronder het online bestelformulier in (Tijdelijk uitgeschakeld en niet zichtbaar)
Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier neemt een van onze podotherapeuten zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling door te nemen. Dit omdat we er zeker van willen zijn dat u straks ook tevreden bent met uw bestelling. Vervolgens worden uw op maat gemaakte podotherapeutische zolen gemaakt en zo snel mogelijk verzonden naar het bij ons bekende adres. Mocht deze afwijken van onderstaand adres dan zal de podotherapeut dit met u afstemmen.