U kunt online nieuwe zolen bestellen wanneer uw huidige zolen aan vervanging toe zijn of wanneer u graag een tweede paar zolen wenst voor in bijvoorbeeld uw sportschoenen. Het voordeel van twee paar zolen is dat er minder slijtage ontstaat omdat de zolen minder tussen schoenen gewisseld worden en om-en-om gedragen worden.

Let op! U kunt alleen van deze online mogelijkheid gebruik maken indien:

  • u in onze praktijk gescand bent middels een Ipad scanner/ onderstaande methodiek (zie foto’s) en wanneer u geen nieuwe / andere klachten heeft gekregen in de loop van de afgelopen periode.
  • het minder dan twee jaar geleden is dat u een podotherapeut van Innofeet bezocht heeft (ons advies). De stand van uw voeten kan in de tussentijd namelijk veranderen.

Kosten / vergoedingen
Met deze online bestelmogelijkheid bespaart u tijd en kosten. Dit omdat er geen consult wordt gerekend en u dus ook geen bezoek aan onze praktijk hoeft te brengen.

Kosten tweede paar binnen 3 maanden na aankoop eerste paar zolen: € 116,25** inclusief BTW en verzendkosten.
Kosten tweede paar na 3 maanden na aankoop eerste paar zolen: € 161,50** inclusief BTW en verzendkosten.


De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie / podotherapeutische zolen vanuit de aanvullende pakketten en hebben geen effect op uw eigen risico. Bekijk hier het vergoedingsoverzicht per verzekeraar.

**voor podotherapeutische veiligheidszolen en podotherapeutische zolen voor kinderen t/m 16 jaar gelden andere tarieven.

Vul hieronder het online bestelformulier in
Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier worden uw op maat gemaakte podotherapeutische zolen gemaakt en zo snel mogelijk verzonden naar het bij ons bekende adres. Mocht deze afwijken van onderstaand adres dan zal een medewerker van Innofeet dit met u afstemmen.

De velden met een * zijn verplicht