Bij Innofeet werken we samen met een aantal leveranciers om u zoveel mogelijk keuze te geven. Hieronder vindt u informatie en de links naar de websites waar u modellen kunt bekijken. We maken hierbij onderscheid tussen aanbieders van volledig orthopedische schoenen (OSA) en semi orthopedische schoenen (OSB).


Volledig orthopedische schoenen (OSA)

Brigante is ontstaan als label van ZSM Orthopedie. ZSM is een jong en vooraanstaand bedrijf dat ruim 15 jaar actief is met de productie van orthopedische schoenen. Door de jaren heen heeft ZSM meegewerkt aan het steeds modieuzer maken van orthopedische schoenen.

Ga naar Brigante – ZSM Orthopedie


Neskrid biedt multifunctionele (orthopedische) oplossingen. Innofeet gebruikt Neskrid voor werk of veiligheidsschoenen. Dus heeft u tijdens uw werk orthopedische schoenen nodig dan is Neskrid een zeer goede aanbieder.

Ga naar Neskrid Orthopedisch maatwerkschoeisel


Vroeger was het ‘functionele’ het enige criterium; de schoen moest passen. Naar het uiterlijk werd niet gekeken. Maar de wereld is veranderd. Looxz legt de focus niet alleen op een kwalitatief goede en passende schoen maar ze hebben ook aandacht voor wat je echt wil: mooie schoenen. Schoenen waar je je goed door voelt. Waarmee je blij door het leven gaat.

Ga naar Looxz


Semi orthopedische schoenen (OSB)

My Foot is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van Modulaire Orthopedische schoenen. De filosofie van My Foot is dat iedereen, ongeacht de problemen of klachten waar die persoon mee worstelt, recht heeft op een paar schoenen die er prachtig uitzien en perfect passen!

Ga naar My Foot


Neskrid biedt multifunctionele (orthopedische) oplossingen. Innofeet gebruikt Neskrid voor werk of veiligheidsschoenen. Dus heeft u tijdens uw werk semi orthopedische schoenen nodig dan is Neskrid een zeer goede aanbieder.

Ga naar Neskrid Semi-orthopedisch schoeisel


Wil je gezonde schoenen die mooi passen en heerlijk aanvoelen? Wij ontwerpen en maken een gepersonaliseerd paar Nimco speciale schoenen. Jij kiest, wij maken jouw schoenen.

Ga naar NIMCO


Voor voeten die wel iets meer aandacht nodig hebben!

Ga naar de online catalogus:
Durea orthopedie – Uit liefde voor je voeten


Vakmanschap, maatwerk en een persoonlijke benadering. TOM Schoenen begrijpt dat als geen ander. Met een team van bevlogen vakmensen werken ze al ruim dertig jaar aan de productie van kwaliteitsschoenen op maat voor kinderen en heren.

Ga naar TOM Schoenen