Nieuws

online afspraak inplannen

NIEUW: plan nu zelf online uw afspraak in!

We hebben goed nieuws voor u! Vanaf nu kunt u eenvoudig en snel zelf online een afspraak inplannen. Of u nu voor het eerst een afspraak maakt of al langer bij ons bekend bent. U kunt zelf bepalen wanneer het u het beste uitkomt om naar de podotherapeut te gaan.


Wat zijn de voordelen van ons nieuwe systeem?
Altijd en overal toegang:
U heeft op elk moment van de dag toegang tot het systeem, zodat u niet gebonden bent aan kantooruren.
Keuzevrijheid:
Bekijk de beschikbare data, locaties en tijden en kies wat het beste bij u past.
Directe bevestiging: Nadat u uw afspraak heeft ingepland, ontvangt u een bevestiging via e-mail.


Hoe werkt het?
Ga naar onze website en navigeer via de oranje button ‘Contact /Afspraak maken’ naar de contactpagina. Klik op de blauwe button ‘Maak online een afspraak’ en beantwoord de vragen zorgvuldig. Selecteer de gewenste locatie, datum en tijd uit de beschikbare opties. Bevestig uw afspraak en ontvang een bevestiging in uw inbox.

Wij geloven dat deze nieuwe functionaliteit het plannen van afspraken voor u efficiënter en aangenamer zal maken. Probeer het uit en ervaar het gemak van zelf online uw afspraak inplannen.


Uitzondering
Wilt u een afspraak maken bij de orthopedisch schoenmaker of medisch pedicure? Dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Ook wanneer u een medische voet heeft, willen we u vragen om telefonisch een afspraak in te plannen. Dit kan via onderstaand telefoonnummer.


Contact
Komt u er niet uit of heeft u liever telefonisch contact? Ons team staat voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 031 3000.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg