Nieuws

Werkt u veilig?

Voet(gerelateerde) klachten komen veelvuldig voor op de werkvloer. Met name bij beroepen waarbij werknemers zwaar lichamelijk werk verrichten of veel staan. De arbeidsproductiviteit neemt hierdoor af en leidt mogelijk zelfs tot (langdurig) verzuim. Wij kunnen ook bij uw personeel preventief onderzoeken maar ook klachten behandelen op uw bedrijf met bijvoorbeeld onze behandelbus. Waarom? Lees snel verder.

Wettelijke vereisten
Draagt u gecertificeerde veiligheidsschoenen? Dan is het de vraag of u daarmee ook veilig werkt. Heeft u zelf inlegzolen in de schoen geplaatst? Zeer grote kans dat die de beschermende werking van de schoen tenietdoen. Hiermee vervalt de aansprakelijkheid van de leverancier, met alle risico’s voor u en uw werkgever.

Behandelmogelijkheden
Innofeet biedt voor een scherp tarief een kwalitatief hoog beroepsproduct. Door het aanmeten van podotherapeutische zolen die wij certificeren op de betreffende veiligheidsschoen, ontstaat er een unieke combinatie. Onderzoek toont aan dat de combinatie van veiligheidsschoenen met podotherapeutische inlegzolen ervoor zorgt dat u fitter en meer gemotiveerd uw werk kan doen. Minstens zo belangrijk is dat het risico voor zowel u als uw werkgever door deze combinatie gedekt is.

Ons aanbod

Informatie voor de baas
Komt het u beter uit dat een podotherapeut van Innofeet bij u op locatie komt? De consulten worden samen met u zo efficiënt mogelijk ingepland, zodat de productiviteit van uw werknemers minimaal wordt beïnvloed. Innofeet verzorgt de benodigde meetapparatuur en behandelvoorzieningen (waaronder een mobiele behandelbank). Voor grotere groepen zetten we onze mobiele behandelbus in met volledige apparatuur.


Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en prijzen? Ga naar onze contact pagina of bel direct 088 – 0313000 en vraag naar meer informatie over bedrijfspodotherapie bij u op de zaak. We helpen u graag verder.

Comments are closed.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg