Nieuws

Uitbreiding voetzorg Beilen

Bij Innofeet behandelen we uw voet(gerelateerde) klachten zodat u weer beter kunt bewegen. In Beilen hebben we aan het begin van 2022 podotherapiepraktijk Joesten overgenomen en we zijn blij te melden dat we nu ons team in Beilen uitbreiden met een orthopedisch schoenmaker en een medisch pedicure om u totale voetzorg te kunnen bieden. Zo kunt u voor bijna alle voetproblemen bij ons terecht in Beilen. Het nieuwe team stelt zich graag kort voor.


Elvera - podotherapeut Innofeet

Podotherapeut Elvera

Allerlei problemen in uw lichaam komen mogelijk voort uit uw voeten. Denkt u hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. Voor elk probleem kijk ik naar een passende oplossing.


Orthopedisch schoenmaker Paul

Als orthopedisch schoenmaker help ik om de kwaliteit van leven te verbeteren wat betreft het lopen. Vaak sluipen klachten met lopen er langzaam in totdat het eigenlijk te erg wordt om nog door te gaan. Op dat moment zie ik de mensen en proberen we samen om een zo goed mogelijke technische oplossing te bedenken.


Medisch Pedicure Marleen

Als medisch pedicure verzorg ik nagels, zoals het knippen en frezen. Maar ook behandel ik ingegroeide nagels, verwijder ik eelt en likdoorns en screen ik uw voeten op risico’s. Daarnaast geef ik u graag advies over bijvoorbeeld uw voetverzorging. 


Samen kunnen we uw voeten de beste kwaliteit zorg geven. Heeft u voetzorg nodig? Bel dan 088-0313000 en we helpen u zo snel mogelijk verder. Locatiepagina Beilen

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg