Nieuws

Tour de Tietema: Plan Bas & Innofeet

UPDATE: nieuwe video toegevoegd. Kijk snel verder.

Bas Tietema heeft één doel: profwielrenner worden en blijven. En het is hem gelukt! Wij feliciteren Bas met deze geweldige prestatie. Innofeet heeft Bas geholpen met aanpassingen aan zijn wielerzolen om zijn houding te verbeteren: uw voeten, onze zorg.


“Maandenlang heb ik met heel veel plezier keihard getraind om weer een ‘echte’ wielrenner te worden. Daarom ben ik ook enorm trots om jullie te kunnen vertellen dat ik in 2022 profwielrenner zal zijn bij @bingoalpauwels en jullie mee mag nemen in dit mooie avontuur”!
(@BasTietema) / Twitter)

Innofeet helpt Bas verder !
Bas kwam bij onze sportpodotherapeuten Frank en Han met een aantal vragen en klachten. Kijk in de aflevering van ‘Tour de Tietema: Plan Bas” hoe we hem hebben geholpen. ‘Bas, jij gaat Parijs-Roubaix winnen! Fijn dat we samen mogen helpen bij jouw droom’, aldus Frank en Han.


UPDATE! Bekijk hieronder hoe Bas in de Krachtcentrale werkt aan zijn fysieke kracht.


Meer van Tour de Tietema zien? Kijk onderstaande aflevering nog eens volledig terug of ga naar het Youtube kanaal van Tour de Tietema.


Innofeet helpt alle sporters verder

Onze (sport)podotherapeuten helpen je graag met het vinden van de oorzaak van de sportblessure, om deze vervolgens op te lossen, te verminderen of mogelijk te voorkomen zodat je weer kunt focussen op jouw sport. We helpen alle sporters om terug op niveau te komen, of te blijven. Maak snel een afspraak via 088-0313000 of bekijk eerst meer informatie over sportpodotherapie.


Bekijk ook eens onderstaande links

Tour de Tietema Cycling Team | De wielerwereld op z’n kop!

(5) Bas Tietema (@BasTietema) / Twitter

Krachtcentrale – House of Sport performance

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg