Nieuws

“Innofeet en De Graafschap zetten samenwerking voort”

(Onderstaande tekst en afbeeldingen komen van de website en Facebook van De Graafschap)

De samenwerking tussen de Graafschap en Innofeet wordt voortgezet. De medische staf zal ook in het aankomende seizoen gebruik gaan maken van de inzet van de Podotherapeut. Jeroen Nijenhuis (Innofeet) zal specifieke aanvulling verzorgen voor de voet- en beweegzorg in relatie tot het gebruik van het juiste schoeisel. Dit in nauwe samenwerking met de medische staf. Als Podotherapeut denken we vanúít de voet. Juist deze specifieke kennis zorgt ervoor dat er op een specialistische wijze kan worden bijgedragen in de reeds aanwezige kennis en kunde, om blessures te voorkomen of te verhelpen”.Jeroen - Eigenaar en podotherapeut Innofeet

“Het is een eer om vanuit onze expertise bij te dragen aan topprestaties van de Graafschap, maar we zijn er niet alleen voor de topsporter”, aldus Jeroen. De specialisten van Innofeet helpen niet alleen de spelers van De Graafschap, maar iedereen in de regio verder met totale voetzorg. “Uw voeten, onze zorg” is niet voor niets onze overtuiging. Hoe fijn is het als we u kunnen helpen om beter te bewegen of te sporten. Innofeet heeft zeer ervaren (sport)podotherapeuten in dienst die u graag van dienst zijn, maar we hebben ook veel samenwerkingen met (medisch) pedicures die uw voeten kunnen verzorgen. We zijn in Hengelo (Gld), Aalten, Doesburg, Duiven, Westervoort, Ulft en Lichtenvoorde gevestigd zodat er altijd voetzorg dichtbij is.


De specialisten van Innofeet helpen niet alleen de spelers van De Graafschap, maar iedereen in de Achterhoek verder met totale voetzorg. Innofeet heeft zeer ervaren (sport)podotherapeuten in dienst die je graag van dienst zijn.

Wil je een afspraak maken?
Bel onze klantenservice op 088 – 031 3000 en we plannen je zo snel mogelijk in bij onze specialist.

Meer informatie over De Graafschap?
Nieuws De Graafschap

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg