Nieuws

Podotherapie Joesten wordt Innofeet

Per 1 januari 2022 wordt Podotherapie Joesten met locaties in Beilen, Meppel en Gorredijk overgenomen door Innofeet. Elvera Scholten, de huidige podotherapeut bij Joesten gaat mee naar Innofeet, waardoor er voor veel van de huidige patiënten niet veel veranderd behalve naam en uitstraling. Op de locaties zullen bovendien ervaren podotherapeuten van Innofeet ook diensten gaan draaien.

Overname 
Ineke Joesten is in 1994 begonnen met een eigen praktijk in Beilen. In de jaren die volgen is Podotherapie Joesten uitgebreid naar Meppel en Gorredijk. Ineke: ‘’Na 30 jaar vol enthousiasme mijn vak als podotherapeut te hebben uitgeoefend, ga ik mijn man helpen met zijn bedrijf. Tijd voor een nieuwe stap. We hebben al langere tijd goed contact met Innofeet en delen onze missie en visie. Het leveren van hoge kwaliteit podotherapeutische zorg. De keuze voor Innofeet is voor ons daarmee de juiste’’. Jeroen Nijenhuis, directeur van Innofeet, vult hierop aan: “We waren al een tijdje op zoek naar uitbreiding in het Noorden. We zijn al een sterke speler in vooral Overijssel en Gelderland. Toen Ineke met haar plannen kwam, hebben we in goed overleg alles besproken”.

Innofeet
Bij Innofeet hebben we podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoenmakers in dienst en behandelen we onder andere (top)sporters, kinderen, ouderen en diabetespatiënten. In overleg met u stellen we een behandelplan op. De behandelingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit podotherapeutische inlegzolen, ortheses, schoenadvies, nagelbeugels of een instrumentele behandeling. Innofeet werkt ook samen met verschillende fysiotherapeuten, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners. Door onze kennis te bundelen, krijgt u de beste zorg.


Toegankelijkheid
U kunt bij Innofeet terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Ook wordt podotherapie veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Podotherapie heeft geen gevolgen voor het eigen risico. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 088 – 031 3000.

Beilen en Gorredijk zijn opgenomen als nieuwe locaties. De locatie Meppel van Joesten gaat over in de huidige locatie van Innofeet in Meppel. Ga voor meer informatie naar ons overzicht van al onze locaties.


Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg