Nieuws

Kom ‘in beweging’ tijdens de Nationale Sportweek

September is de uitgelezen maand om nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Van 17 tot en met 26 september is het namelijk de Nationale Sportweek. Ook dit jaar zetten honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open.

Innofeet doet lokaal mee: Workshop sportvoeten in Raalte
In Raalte heeft sportbedrijf Raalte een mooi gevarieerd programma voor u in elkaar gezet en kun je actief aan de slag met je gezondheid! Als partner van het gezondheidscentrum en zwembad Tijenraan hebben we een leuke workshop voor jou in petto over sportvoeten. Ben je fanatiek sporter en is sporten je grote passie? Wat je sport ook is: we nemen je graag mee in onze wereld van sportpodotherapie. In onze workshop behandelen we eerst een stuk theorie over sportblessures en sportschoenen en zoomen daarna in op de individuele screening. Aanmelden? Klik op de link onderaan deze pagina.

Aanbod Sportcentrum Tijenraan tijdens de sportweek

Behandelmogelijkheden Innofeet voor sporters
Spelen er blessures op tijdens het sporten? Of wilt u uw sportprestatie verbeteren? Dan kan Innofeet u mogelijk helpen. Een groot aantal sporters krijgt vroeg of laat te maken met een blessure. Veel sportblessures ontstaan vanuit uw voeten. Dit kan klachten geven in de gehele beweegketen, van voet tot lage onderrug. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan achillespees-, enkel-, scheenbeen-, knie-, heup- en lage rugklachten. Onze (sport)podotherapeuten helpen u graag met het vinden van de oorzaak van uw sportblessure, om deze vervolgens op te lossen, te verminderen of mogelijk te voorkomen. Om de oorzaak van uw klacht goed in beeld te krijgen, voert de sportpodotherapeut als onderdeel van het onderzoek een bewegingsanalyse of fietsanalyse uit.


Meer informatie?

Wilt u meer weten over de nationale sportweek, over de behandelmogelijkheden van Innofeet voor sporters of wilt u zich aanmelden voor onze workshop ‘sportvoeten’ in Raalte? Klik dan hieronder voor meer informatie:

Algemene informatie nationale Sportweek (NOC NSF)

Behandelmogelijkheden Innofeet voor sporters

Nationale Sportweek Raalte (met aanmeld informatie workshop Innofeet)

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg