Nieuws

Innofeet in Krachtcentrale Zwolle

Goed nieuws voor alle sporters in Zwolle en omstreken. Innofeet start vanaf 1 februari in Krachtcentrale met het aanbieden van podotherapie binnen een multidisciplinair team. Krachtcentrale is te vinden in het prachtige Victorium Sports & Health aan de Boerendanserdijk 47 in Zwolle.


Wat is Krachtcentrale?

“HOUSE OF SPORT PERFORMANCE”

Krachtcentrale zet sporters in hun kracht. Elke sporter heeft zijn eigen doel, reden en verhaal om beter, fitter en gelukkiger te worden. Met een team van 12 specialisten staan wij klaar om samen met jou doelen te bereiken”.

Iedereen heeft zijn persoonlijke reden, verhaal of doel om aan de eigen lichamelijke en mentale gezondheid te werken. Krachtcentrale is er kortom voor iedereen die gezonder, gelukkiger en fitter wil worden.
(Bron: www.krachtcentrale.nl)


Wie zit er van Innofeet in Krachtcentrale?

Vanuit Innofeet zullen Rik en Anouk elkaar afwisselen om u verder te helpen bij uw (sport) vraag of klacht. Ze hebben veel ervaring en kennis binnen de (sport)podotherapie.


Uw voeten, onze zorg
Afspraak maken? Dat kan! De agenda’s staan open per 1 februari 2022. U bent van harte welkom aan de Boerendanserdijk 47 in Zwolle. Bel 088-0313000 en we helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over Krachtcentrale? Ga dan naar www.krachtcentralezwolle.nl

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg