Nieuws

Innofeet & samenwerking Intersport Bols Raalte

Innofeet werkt graag samen met goede (sport) schoenenzaken die kwaliteit en aandacht als prioriteit zien. We zien bij Intersport Bols in Raalte deze gezamenlijke drive voor de klant. Onze sportpodotherapeut Anja werkt dan ook graag met Intersport Bols samen. In mei wil Anja graag haar expertise voor u inzetten tijdens een gratis inloopspreekuur bij Intersport Bols in Raalte.


Intersport Bols: Team van echte specialisten

“Intersport Bols is dé online sportwinkel met vier fysieke winkels in Hoogeveen, Raalte, Emmen en Doetinchem. Voor de roots van de winkel moeten we ver terug in de tijd. Oprichter van de winkel is Jan Bols, geboren op 27 augustus 1944 in Hoogeveen. Jan Bols is bekend als voormalig langebaanschaatser. Zijn grootste successen behaalde hij aan het begin van de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Lange tijd was Bols achter Kees Verkerk en Ard Schenk de derde schaatser van Nederland.

———–

In onze winkels kun je terecht voor deskundig advies met persoonlijke aandacht. Wij hebben specialisten voor tal van sporten. Met in het bijzonder voetbal, running, fitness en outdoor.

De persoonlijke aandacht met vaste gezichten en lokale betrokkenheid kenmerkt de winkels van Intersport Bols”.

(bron: Over ons – Intersport Bols)


De sportpodotherapeuten van Innofeet

Spelen er blessures op tijdens het sporten? Of wilt u uw sportprestatie verbeteren? Dan kan Innofeet u mogelijk helpen. Veel sportblessures ontstaan vanuit uw voeten. Onze (sport)podotherapeuten helpen u graag met het vinden van de oorzaak van uw sportblessure, om deze vervolgens op te lossen, te verminderen of mogelijk te voorkomen.

—————–

Sportpodotherapie is een specialisatie binnen het vakgebied podotherapie. Een sportpodotherapeut heeft naast de studie van podotherapie de 2-jarige opleiding tot sportpodotherapeut afgerond. Om een goed beeld te krijgen van een bepaalde sportblessure is kennis van de manier van bewegen tijdens het sporten een vereiste. Bij iedere sport beweegt een sporter op een andere manier. Onze sportpodotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van diverse sporters. Gratis inloopspreekuur podotherapeut Anja

Om onze samenwerking te vieren kunt u profiteren van vrijblijvend advies van onze podotherapeut Anja. We organiseren op 5 juli van 15:00 – 16:30 uur een inloopspreekuur bij Intersport Bols in Raalte. Anja kan u daar verder adviseren en/of helpen. Tot ziens in de winkel.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg