Nieuws

Nieuwe werkwijze op maat gemaakte inlegzolen

Na uitvoerig onderzoeken en testen presenteren wij trots onze nieuwe werkwijze omtrent het maken van op maat gemaakte podotherapeutische inlegzolen.

iPad PRO
Vanaf heden gebruiken we de nieuwste iPad PRO voor het maken van een geavanceerde digitale 3d scan van uw voeten. Op deze manier kunnen we nog nauwkeuriger en preciezer uw voeten in beeld krijgen volgens de nieuwste technieken. De lengte, breedte en hoogte van uw voeten worden binnen enkele seconden exact in beeld gebracht. Een bijkomend voordeel is dat de podotherapeut op iedere gewenste locatie gemakkelijk en snel een scan kan maken.

Voxelcare
De scans van de iPad PRO vormen de basis van uw op maat gemaakte inlegzool. De podotherapeut modelleert de scans van uw inlegzool vervolgens met behulp van het nieuwste CAD/CAM systeem ‘Voxelcare’. Dit systeem biedt de podotherapeut een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van de juiste ondersteuning voor u.

Voordelen voor ons en voor u
Zodra het digitale ontwerp klaar is, wordt uw steunzool machinaal gefreesd in ons eigen zolenlab. Uw zolen zijn van begin tot eind door ons gemaakt. Dit betekent snelheid, een optimaal werkproces en kwaliteit. Zo kunt u sneller van uw steunzool genieten. Lees meer over podotherapeutische steunzolen

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg