Nieuws

GEZAMENLIJK VOETENWERK | met Danielle en Susanne

Onze podotherapeut Daniëlle Grootte Bromhaar heeft een goede samenwerking met fysiotherapeut Susanne Niezen van Jentha fysiotherapie. Daniëlle en Susanne komen tijdens hun werk vaak klachten tegen waarbij ze elkaars expertise goed kunnen gebruiken. In dit artikel laat Innofeet Daniëlle en Susanne aan het woord. Er wordt onder andere verteld hoe ze elkaar aan kunnen vullen, welke klachten ze tegenkomen en hoe ze het beste uit hun samenwerking halen.

 

Danielle en Susanne vertellen: Wij werken samen met elkaar in Hengelo (GLD). De doelgroep hier is erg divers: wij zien zowel kinderen; adolescenten als ouderen. Het team van Jentha fysiotherapie bestaat onder andere uit twee manueeltherapeuten en hierdoor komen er veel mensen met rugklachten naar de praktijk. Soms is het zo dat de oorzaak van rugklachten in andere gewrichten liggen, zoals de voet, knie- en/of heup. Dit biedt veel mogelijkheden in de samenwerking tussen Innofeet en Jentha.

 

Elke donderdag zijn wij gezamenlijk aanwezig op de praktijk van Jentha aan de Kampstraat in Hengelo (GLD). De samenwerking is laagdrempelig. Wanneer wij elkaar nodig hebben, kunnen wij elkaar vrijwel gelijk aan de jas trekken. Hierdoor is er sprake van een optimale samenwerking en kan de patiënt snel door de juiste discipline geholpen worden. Ook is er elke donderdag een halfuur de tijd om met elkaar te overleggen. Onze laagdrempeligheid is onze kracht.

 

Daarnaast delen wij dezelfde visie en willen wij de patiënt zo snel mogelijk van hun klacht af helpen. Verder zijn er bij Jentha verschillende tools aanwezig, zoals EPTE, shockwave en dryneedling, waarbij ook klachten in de voet, in combinatie met de behandeling van de podotherapeut, tot snel resultaat leiden.

Comments are closed.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg