Nieuws

Nieuw inloopspreekuur Bever Doetinchem

Op woensdag 19 april organiseren we samen met Bever een inloopspreekuur in de winkel van Bever aan de Transportweg 3 in Doetinchem. Iedereen is van harte welkom en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.


Nicolle_Innofeet

Samenwerking Bever & Innofeet

Onze podotherapeut Nicolle geeft u tijdens dit nieuwe inloopspreekuur gratis en vrijblijvend advies over uw voeten, welke schoenen het best bij uw voeten passen en alle vragen die voet gerelateerd zijn. Nicolle: “Ik ben blij dat het gelukt is om met Bever de samenwerking aan te gaan. Er is bij Bever veel know-how op het gebied van schoenen. Ik verwijs gerust onze patiënten ook naar Bever”.


Bever Doetinchem

“In onze overzichtelijke winkel vind je gemakkelijk wat je zoekt. Zo heb je de uitrusting voor je volgende avontuur zo bij elkaar. Verdeeld over twee verdiepingen hebben we een uitbreid assortiment kleding, wandelschoenen en rugzakken en een omvangrijke permanente tentenshow. Kom gerust langs om te neuzen of voor inspiratie en advies”. 
(bever.nl)


Vriendelijke groet,
Team Bever Doetinchem


Inloopspreekuur Bever

Inloopspreekuur

U bent van harte welkom op woensdag 19 april bij Bever aan de Transportweg 3 in Doetinchem. Onze podotherapeut Nicolle is van 13:00-16:00 aanwezig in de winkel om u te helpen.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg