Nieuws

Afstudeer Award NVvP

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NNvP) heeft dit jaar de ‘Afstudeer Award’ in het leven geroepen. Vier studenten van de opleiding podotherapie aan het Fontys en Saxion die afgelopen schooljaar zijn afgestudeerd maken kans om met hun afstudeeronderzoek te winnen. 


Onze podotherapeut Carmen, die sinds dit jaar bij ons werkzaam is als podotherapeut, is één van de vier genomineerden. Carmen ligt graag toe wat ze heeft gedaan: “In mijn afstudeeronderzoek heb ik onderzoek gedaan de invloed van de positionering van de RCTB/pelotte op de plantaire voorvoetdruk. Hierbij heb ik drie verschillende posities met elkaar vergeleken en de plantaire druk gemeten door middel van het in-shoe systeem Pedar. In het filmpje hieronder ligt ze het onderzoek verder toe.Steun Carmen en breng je stem uit! Dit kan vandaag nog.

Middels onderstaande link kun jij je stem uitbrengen. De commissie Wetenschap & Innovatie van de NVvP zal daarnaast de projecten op inhoud beoordelen. Aan de hand van de stemmen van de leden en het oordeel van de W&I commissie wordt de winnaar van de NVvP Afstudeer Award 2021 gekozen.  

Breng je stem uit

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg