Nieuws

Afstudeer Award NVvP 2022

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) organiseert jaarlijks de ‘Afstudeer Award’. Studenten van de opleiding podotherapie aan het Fontys en Saxion die afgelopen schooljaar zijn afgestudeerd maken kans om met hun afstudeeronderzoek te winnen. De NVvP Afstudeeraward staat voor een onderzoek met visie en een duidelijke meerwaarde voor het vak podotherapie.  


Onze podotherapeut Annerieke, die sinds dit jaar bij ons werkzaam is als podotherapeut, is één van de drie genomineerden. Annerieke heeft het onderzoek gedaan: “Welke invloed hebben supinerende podotherapeutische zolen op de valgisatie van de voet tijdens het staan en lopen van zwangere vrouwen (16-28 weken) met bekkenpijn”? In het filmpje hieronder ligt ze het onderzoek verder toe.En de andere genomineerden zijn..

Naast Annerieke zijn Lindsey Timmer (Hallux Podotherapie) en Peter van Dasselaar genomineerd met hun afstudeeronderzoeken. Bekijk de filmpjes van Lindsey en Peter hier.


Steun Annerieke en breng je stem uit! Dit kan nog tot en met 4 oktober

Via onderstaande link kun jij je stem uitbrengen. De commissie Wetenschap & Innovatie van de NVvP zal daarnaast de projecten op inhoud beoordelen. Aan de hand van de stemmen van de leden en het oordeel van de W&I commissie wordt de winnaar van de NVvP Afstudeer Award 2022 gekozen. De winnaar zal worden uitgeroepen tijdens het NVvP congres op vrijdag 7 oktober in De Reehorst in Ede. 

Breng je stem uit

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg