Bent u fanatiek sporter en is sporten uw grote passie? Is de beste zorg alleen goed genoeg voor u? Dan biedt Innofeet hiervoor passende specifieke sport zorg.

We hebben sportpodotherapeuten in dienst welke gespecialiseerd zijn op hun eigen sport gebied. Denk hierbij aan voetbal, indoor sport, hardlopen en zelfs wielrennen. Deze sportpodotherapeuten hebben een aanvullende opleiding gevolgd. Om de beste zorg te kunnen bieden hebben we hiervoor een speciaal pakket ontwikkeld. In dit pakket wordt er nog uitgebreider naar uw sportklacht gekeken. Omdat bij sporten veel gewrichten gebruikt worden, wordt er extra aandacht gegeven aan de keten. Dus bij knieklachten worden niet alleen de voet maar ook heup en rug gecontroleerd.

Tevens kan er gebruik worden gemaakt van high tech ondersteuning:

  • High speed camera opnames (mogelijk icm met een tracking systeem)
  • Drukmeetplaatsystemen
  • Insoledrukmeetsystemen
  • Echografie

Samen met u zal de sportpodotherapeut een behandelplan opstellen om u zo snel mogelijk op een verantwoordelijke manier weer op uw gewenste sport niveau te krijgen. Waar gewenst en nodig zal dit in samenwerking zijn met een sportfysiotherapeut en sportarts in ons groeiende netwerk. Voor deze hoge specialistische zorg heeft Innofeet een passend sport tarief gehanteerd.