Heeft u of iemand uit uw omgeving ooit ervaren hoeveel impact pijnlijke voeten kunnen hebben op uw dagelijks leven? Als dat het geval is, dan willen we u graag laten kennismaken met een revolutionaire oplossing die het leven van velen heeft veranderd: orthopedische schoenen in Raalte. Bij Innofeet, dé specialist in orthopedische schoenen, begrijpen we dat uw voeten de basis vormen van uw welzijn en dat het belangrijk is om ze de zorg te geven die ze verdienen. Of u nu te maken heeft met voetproblemen, blessures of specifieke medische behoeften, onze op maat gemaakte schoenen bieden de perfecte oplossing voor uw individuele situatie. Bekijk nu de collectie orthopedische schoenen in Raalte bij Innofeet! 

Het aanmeten van orthopedische schoenen in Raalte

Onze toegewijde vakmensen hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van orthopedische schoenen van de hoogste kwaliteit. Met hun expertise en gebruik van geavanceerde technologieën zorgen ze ervoor dat elke schoen perfect past en volledig is aangepast aan uw specifieke voetprofiel. Tijdens een afspraak van een uur vindt een intake plaats, doen we orthopedisch onderzoek en meten we uw voeten op. We begrijpen dat comfort en stijl hand in hand moeten gaan, daarom bieden wij ook een breed scala aan modellen, kleuren en materialen aan, zodat u altijd de schoenen vindt die passen bij uw persoonlijke smaak en levensstijl. Maak direct een afspraak bij Innofeet! 

Verwijzing/vergoeding voor orthopedische schoenen in Raalte

Het goede nieuws is dat de verwijzing en vergoeding voor orthopedische schoenen in Raalte goed geregeld zijn. Het eerste paar orthopedische schoenen dient altijd voorgeschreven te worden door een medisch specialist, zoals een revalidatiearts of orthopedisch chirurg. Bij Innofeet kunnen we u precies uitleggen wanneer u in aanmerking komt voor een reservepaar en een vervolgpaar. Het is belangrijk op te merken dat u te allen tijde recht heeft op twee paar adequate orthopedische schoenen. Het hulpmiddel wordt deels vergoed door uw zorgverzekeraar, exclusief de eigen bijdrage. De eigen bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld en is wettelijk bepaald. Voor het jaar 2023 gelden de volgende eigen bijdragen: €126,00 per paar voor volwassenen en €63,00 per paar voor kinderen tot 16 jaar.

Orthopedische schoenen in Raalte laten maken?

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van orthopedische schoenen in Raalte van Innofeet. Maak vandaag nog een afspraak met onze deskundige schoenspecialisten, die u graag begeleiden bij het vinden van de perfecte schoenen die uw voeten en uw leven transformeren. Neem contact met ons op via 088 – 031 3000 of vul het contactformulier in op onze website. Laat Innofeet uw partner zijn op weg naar comfortabele en gezonde voeten.