Het onderzoek bestaat uit diverse onderdelen en afhankelijk van uw zorgvraag/probleem kunnen één of meerdere onderdelen de aandacht krijgen. Wanneer u voor de eerste keer bij ons komt, vindt er een uitgebreid vraaggesprek plaats waar uw zorgvraag/probleem besproken wordt. Uw podotherapeut probeert met dit gesprek uw probleem en de mogelijke oorzaken inzichtelijk te krijgen.

 

Vervolgens voert uw podotherapeut een lichamelijk onderzoek uit. Tijdens het onderzoek wordt er een inspectie gedaan naar uw voetstand in relatie tot uw lichaamshouding en wordt het functioneren van uw voeten en benen beoordeeld. Een onderdeel van het onderzoek is de loopanalyse. Hierbij staat de afwikkeling en beweging van uw voeten centraal, maar ook kijkt de podotherapeut naar de rest van uw lichaam. Denk hierbij aan uw heupen en romp. Tijdens het onderzoek werken we met innovatieve technologische ontwikkelingen.

 

mat_1       Foto stap 1       rontgen_5

 

Vervolg

Na het onderzoek bespreekt de podotherapeut zijn bevindingen met u en stelt hij een persoonlijk behandelplan op. Hierin adviseren we u omtrent de beste behandelmogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Lees hier meer over onze behandelmogelijkheden/therapieën. Het behandelplan stemmen we waar nodig af met andere zorgverleners, indien u ons hiervoor toestemming verleent.