Orthopedie Innofeet
De orthopedische schoentechnici van Innofeet bieden u deskundigheid op het gebied van orthopedische schoenen. Bij sommige voet- en voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. Onze ervaren orthopedische schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw (voet)probleem.

Orthopedische schoenen

De orthoptische schoenen zijn individueel op maat vervaardigd. De schoenen worden gemaakt voor het oplossen/verlichten van voetproblemen wanneer steunzolen of semi-orthopedische schoenen de problemen onvoldoende verhelpen.
De orthopedische schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien comfortabel en modieus. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren, werken wij samen met Brigante schoenen.

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake, onderzoek en het maatnemen plaats. Tevens krijgt u informatie over de eigen bijdrage, levertijd en kwaliteit. Na vier weken volgt er een afspraak voor het passen in een plastic folieschoen. U kiest tijdens deze afspraak een model en kleur. Na ongeveer vijf weken kunt u uw orthopedische schoenen afhalen en geven we u informatie wat betreft het inlopen en onderhoud van uw schoenen. Na drie weken zien we u nogmaals terug voor een controle afspraak.

Semi-orthopedische schoenen
Semi-orthopedische schoenen zijn schoenen welke fabrieksmatig zijn gemaakt en voorzien zijn van extra volume in de leest. Hierdoor is het voor onze orthopedische schoentechnici mogelijk om individuele aanpassingen binnen en buiten de schoenen aan te brengen. Onze orthopedisch schoentechnicus meet de voorziening aan, de aanmeetafspraak duurt ongeveer 45 minuten. Het bestellen van de schoenen en het maken van de voorziening neemt ongeveer vijf weken in beslag, waarna we met u een afleverafspraak inplannen. Na drie weken zien we u nogmaals terug voor een controle afspraak.