Nieuws

PEC Zwolle

Interview PEC Zwolle topsportzorg

Innofeet heeft inmiddels een uitstekende naam in de (top)sportwereld opgebouwd. Zo zijn we de vaste behandelaar van spelers van PEC Zwolle, PSV, Go Ahead Eagles en De Graafschap. Maar ook met podotherapeutische consulten zijn we actief bij onder andere spelers van FC Utrecht, SC Heerenveen en het Nederlands Elftal.

In een interview voor het Businessmagazine met de Zwolse voetbalclub legt Jeroen Nijenhuis (eigenaar en podotherapeut) uit waarom podotherapie steeds meer wordt ingeschakeld in de topsport. “Met een podotherapeut voeg je een smaakje toe aan het team. Je kunt namelijk niet alleen maar fysiotherapeuten en sportmasseurs hebben, net als een trainer niet alleen aanvallers en verdedigers in zijn team heeft. Beweegzorg vanuit de voeten en benen is een specialisme en completeert het team. Clubs staan steeds vaker open voor dit nieuwe smaakje binnen het medische team.”

Het complete interview in het Businessmagazine van PEC Zwolle leest u hier. Vanaf volgend jaar speelt PEC Zwolle weer in de Eredivisie. Uiteraard staan onze podotherapeuten dan ook klaar om het team van de beste zorg te voorzien.

Naast voetballers zien we met regelmaat ook o.a. handballers, volleyballers en hardlopers die op hoog niveau presteren. We helpen sporters om terug op niveau te komen, of te blijven.  

Heeft u behoefte aan een consult bij een van onze (sport)podotherapeuten? Bel op werkdagen tussen 8:00 – 17:00 uur naar 088 – 031 3000 en maak een afspraak met een behandelaar bij u in de buurt.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg