Maandag 28 februari 2022

Het is voor u niet meer verplicht om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren binnen onze praktijken. U bent vrij dit natuurlijk wel te doen als u dit prettig vindt. Wij begroeten u met een glimlach maar geven geen handen. De behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en zal u verder begeleiden. 


Verplaatsen van afspraak 
Wij vragen u om uw afspraak te verplaatsen wanneer er een positieve (thuis)test is afgenomen of als u nog in uw quarantaineperiode zit.

Onze klantenservice is bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 088 – 031 3000. We hopen op uw begrip en medewerking.


Woensdag 16 februari 2022
Tot vrijdag 25 februari blijven onze basisregels binnen de Innofeet locaties van kracht. Vanaf 25 februari zullen mondkapjes en de 1,5 meter niet meer verplicht zijn. Onze behandelaren hebben de keuze om nog wel een mondkapje te blijven dragen. U kunt natuurlijk ook een mondkapje blijven dragen indien gewenst. Bij klachten of gedurende wachten op uitslag covid test vragen we u uw afspraak te verzetten.


Maandag 24 januari 2022
Ondanks alle versoepelingen blijven onze basisregels gehandhaafd. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en mondkapjes blijven verplicht. We groeten u vriendelijk, maar geven geen handen. Betalen met de pin verdient de voorkeur.


Zondag 19 december 2021
Op de persconferentie van 18 december werd een nieuwe verzwaarde lockdown aangekondigd. We mogen doorgaan met behandelen ondanks alle maatregelen, maar roepen u op extra op te letten bij klachten. Bel ons bij twijfel. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen of verplaatsen van uw afspraak.


Woensdag 3 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie op 2 november jongstleden passen we in onze praktijken de regels weer aan. Vanaf 6 november geldt naast de regels van maandag 27 september (zie onder) dat mondkapjes en de 1,5 meter afstand verplicht zijn.


Maandag 27 september 2021
Naar aanleiding van de versoepelingen van 25 september 2021 zijn de volgende richtlijnen van toepassing.

 • Kom niet te vroeg naar uw afspraak. Neemt u uiterlijk 5 minuten voor uw afspraak plaats in de wachtkamer;
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Laat uw partner/begeleider buiten of in de auto wachten;
 • Beperk het sociale contact. Het aantal zitplaatsen in de wachtkamer is verminderd, zodat u voldoende afstand kunt houden;
 • Desinfecteer uw handen met de aanwezige middelen bij binnenkomst van onze praktijk;
 • Wij geven geen handen. De behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en zal u verder begeleiden. Tevens bespreekt uw behandelaar het verloop van de afspraak met u;
 • U kunt uw behandeling uitsluitend per pin betalen.

Verplaatsen van afspraak

Is het antwoord op een van onderstaande vragen ‘JA’, zeg uw afspraak dan af en maak een nieuwe afspraak. Neem bij twijfel alstublieft ook contact op met ons. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen of verplaatsen van uw afspraak.

 • Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona en u heeft geen negatieve PCR testuitslag(<24 uur)?
 • Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine of zou u dat volgens de GGD moeten zijn?
 • Heeft u een huisgenoot met klachten en geen negatieve PCR-testuitslag (<24 uur)?

Maandag 28 juni 2021
Naar aanleiding van de versoepelingen van 26 juni 2021 is het voor u niet meer verplicht om een mondkapje te dragen binnen onze praktijken. De mondkapjesplicht blijft wel gelden als de anderhalve meter niet kan worden gehandhaafd. In de praktijk betekent dit dat uw behandelaar met u bekijkt wat u beiden prettig vindt. Desinfectie blijft overal staan en we schudden (nog) geen handen. We blijven scherp op hygiëne.


Dinsdag 6 april 2021
Blijft u alert op de regels omtrent COVID-19? We blijven onverminderd alert voor uw en onze veiligheid. De spelregels zoals hieronder vermeld graag blijven naleven.


Dinsdag 15 december
Innofeet mag zorg blijven bieden voor uw voeten in deze verzwaarde lockdown. Uw afspraak gaat gewoon door. U kunt bovendien gewoon bellen voor een nieuwe afspraak als u voetzorg nodig heeft! We blijven uw en onze veiligheid waarborgen door alle getroffen maatregelen. Lees ze hieronder.

Maandag 14 december
Vooruitlopend op de toespraak van onze minister-president vanavond, melden wij u alvast dat het uit de berichtgeving blijkt dat medische contactberoepen door mogen gaan. Uw afspraak gaat gewoon door. U hoeft ons niet te bellen.

Woensdag 2 december
De invoering van de mondkapjesplicht in openbare ruimtes is een feit. Hieronder nog even de spelregels op een rij voor een veilig bezoek. Voor uw en onze veiligheid!

Houd minimaal 1.5 meter afstand en draag alstublieft een mondkapje


Desinfecteer uw handen met de aanwezige middelen

Wij geven geen handen. Uw behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en begeleidt u verder


Kom niet eerder dan 5 minuten vóór aanvang van uw afspraak

Kom zoveel mogelijk alleen. Laat uw partner of begeleider in de auto wachten


Uw behandeling kunt u uitsluitend per pin betalen

Hygieneregels

 • Hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 • Blijf thuis wanneer u klachten ervaart, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of wanneer u kortademig bent.
 • Dit geldt ook wanneer u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen.
 • Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten.

Woensdag 18 november 2020
De maatregelen zoals die op 1 mei hieronder zijn beschreven, blijven van kracht. Wij raden u aan een mondkapje te dragen.

Vrijdag 1 mei 2020
Goed nieuws, wij gaan weer open! Gisteren kregen wij van het RIVM en VWS toestemming om stapsgewijs weer patiënten te ontvangen in de praktijk. Heeft u voet (gerelateerde) klachten? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we u veilig kunnen ontvangen in de praktijk. Wij vragen iedereen die naar onze praktijk komt, zich te houden aan de volgende maatregelen:

-Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Laat uw partner/begeleider buiten of in de auto wachten;
-Kom niet te vroeg naar uw afspraak. Neemt u uiterlijk 5 minuten voor uw afspraak plaats in de wachtkamer;
-Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en beperk het sociale contact. Het aantal zitplaatsen in de wachtkamer is verminderd, zodat u voldoende afstand kunt houden;
-Desinfecteer uw handen met de aanwezige middelen bij binnenkomst van onze praktijk
-Wij geven geen handen. De behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en zal u verder begeleiden. Tevens bespreekt uw behandelaar het verloop van de afspraak met u;
-U kunt uw behandeling uitsluitend per pin betalen.

Afspraak verplaatsen
Wij vragen u om uw afspraak te verplaatsen wanneer u klachten ervaart als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of als u kortademig bent. Dit geldt ook wanneer u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen in dat geval contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.

Kwetsbare groep
U kunt het beste contact met ons opnemen indien u tot een kwetsbare groep behoort. We overleggen over uw situatie en bekijken of een bezoek aan onze praktijk noodzakelijk is, indien wij dit nog niet telefonisch met u besproken hebben.

Woensdag 22 april 2020
Door de verlenging van de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij tot tenminste woensdag 20 mei 2020 enkel medisch noodzakelijke zorg. Wij blijven telefonisch bereikbaar voor al uw vragen via 088-031 3000.


Maandag 23 maart 2020
Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers en hebben daarom het moeilijke besluit genomen om per vandaag (23 maart) onze fysieke behandelingen in de praktijk verder te minimaliseren en alleen nog voor medisch noodzakelijke zorg beschikbaar te zijn. Dit tot ten minste 6 april. Heeft u de komende periode een afspraak staan dan neemt uw behandelaar contact met u op om uw persoonlijke situatie te bespreken. Onze praktijk blijft bereikbaar voor al uw vragen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 031 3000. We hopen u na 6 april weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Dinsdag 17 maart 2020
Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers. Daarom hanteren wij onderstaande richtlijnen omtrent het COVID-19 virus.

GezondheidsklachtenIndien u klachten ervaart, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts willen wij u vragen om uw afspraak te verplaatsen. Dit geldt ook wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak.
Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen dan contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.Afspraken (tot 6 april 2020)-In de meeste gevallen blijven onze behandellocaties open en kan uw afspraak doorgaan. Wanneer dit niet het geval is, nemen wij contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.
-Cliënten met Diabetes Mellitus die een reguliere afspraak hebben staan, worden gebeld door ons om de afspraak naar een later moment te verplaatsen. Telefonisch stemmen we uiteraard wel met u af hoe het gaat.
-Cliënten waarbij een huisbezoek is ingepland, worden door ons gebeld om af te stemmen in hoeverre het huisbezoek noodzakelijk is.  Bij spoed zijn we bereid om te komen, mits u geen gezondheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) ervaart.HygiëneWe volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Wij geven tijdelijk geen handen en onze behandelaren wassen/desinfecteren nog vaker hun handen.
ContactOnze klantenservice is bereikbaar voor al uw vragen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 031 3000. We hopen op uw begrip en medewerking.