Nieuws

Snijder Innoffet

Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder wordt Innofeet

Bij overname staan cliënt en kwalitatief goede voetzorg voorop 

Per 1 oktober 2023 is Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder overgenomen door Innofeet. Jacqueline Snijder, eigenaar van Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder, blijft nog tot en met december 2023 betrokken als podotherapeut bij de praktijk. Daarnaast gaat podotherapeut Annemarie Wolbert mee naar Innofeet als vaste, vertrouwde behandelaar voor de cliënten. Bij de overname zetten beide partijen het belang van de cliënt en kwalitatief goede voetzorg voorop. 

Overname 
“Ruim 12,5 jaar heb ik met plezier gewerkt als eigenaar van en podotherapeut bij de praktijk. Dat doe ik nog steeds, maar voor ons is het tijd voor een volgende stap. We vinden het belangrijk dat onze cliënten van goede voetzorg worden voorzien. Het belangrijkste voor mij was dat er voor hen zo min mogelijk verandert. In Innofeet hebben we de juiste partij gevonden die hierbij aansluit”, vertelt Jacqueline Snijder. Podotherapeut Annemarie Wolbert blijft de vaste behandelaar op de locaties. Ook Jacqueline blijft nog tot het einde van 2023 betrokken. Jeroen Nijenhuis, eigenaar van Innofeet is trots op deze overname. “We hebben goede afspraken gemaakt rondom de overname, waarbij we vooral hebben gekeken naar het belang van de cliënten. Ik ben blij dat wij met Innofeet de cliënten van goede voetzorg kunnen blijven voorzien. Daarnaast zijn de locaties van Snijder Voetexperts/Hallux Podotherapie Snijder een mooie toevoeging aan ons portfolio in deze regio.” 

Over Innofeet 
Innofeet heeft podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnologen in dienst en behandelt onder andere (top)sporters, kinderen, ouderen en mensen met diabetes. In overleg met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld. De behandelingen bestaan bijvoorbeeld uit podotherapeutische inlegzolen, ortheses, schoenadvies, nagelbeugels of een instrumentele behandeling. Innofeet werkt ook samen met verschillende fysiotherapeuten, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners. Door de kennis te bundelen, krijgt de cliënt altijd de beste zorg. 

Toegankelijkheid 
U kunt bij Innofeet terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Ook wordt podotherapie veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Podotherapie heeft geen gevolgen voor het eigen risico. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Innofeet via  088 – 031 3000. Uiteraard kunt u ook terecht op de website: www.innofeet.nl.

Locatiezoeker

Uw voeten, onze zorg