Heeft u last van uw voeten en bent u daarom op zoek naar podotherapie in Hardenberg? De gezondheid van uw voeten is van enorm belang. Dat weten wij bij Innofeet maar al te goed. Daarom specialiseren wij ons al jaren in het behandelen van diverse voetproblemen. Heeft u interesse in de behandeling van problemen aan uw voeten? Maak dan vandaag nog een afspraak in Hardenberg. Bel hiervoor naar 088 – 031 3000. Onze podotherapeuten staan voor u klaar. 

Maak een afspraak

Wat is podotherapie?

De meeste mensen hebben weleens last van klachten aan de voet, maar hoe worden die klachten veroorzaakt? Meestal worden deze problemen veroorzaakt door een verkeerd looppatroon of door een afwijkende functionering van de voeten. Hartstikke vervelend natuurlijk wanneer u hier last van krijgt, maar gelukkig is er een oplossing. Podotherapie volgen in Hardenberg kan enorm behulpzaam zijn. Een specialist behandelt dan uw klachten en geeft u preventieve adviezen. 

Podotherapeut Hardenberg

Podotherapie in Hardenberg is onder andere interessant in de volgende gevallen:

  • Standsafwijkingen;
  • Sportblessures;
  • Afwijkingen aan tenen;
  • Diabetes en reuma;
  • Eelt- en likdoornvorming.

Podotherapeut versus podoloog

Heeft u in Hardenberg een podotherapeut of een podoloog nodig? Deze termen kunnen wel eens zorgen voor verwarring. Wie bezoekt u voor uw voetklachten? Bij Innofeet adviseren wij u om te kiezen voor een podotherapeut. Deze wordt door de BIG erkend en dat is bij de podoloog niet het geval. Zoekt u een gecertificeerd specialist? Kies bij voetproblemen dan voor de podotherapeut in Hardenberg.

Podotherapeut in Hardenberg

Gezonde voeten met INNOFEET

Podotherapie in Hardenberg is een vak apart. Gelukkig een vak dat wij bij Innofeet erg goed verstaan. Dankzij onze kennis, kunde en specialisme groeiden we al snel uit tot een grote naam in ons vakgebied. Zo groot, dat wij een eigen Voetacademie hebben opgericht, waarmee wij kennis met interne én externe vakspecialisten delen. Alleen zo kunnen wij u – met onze podotherapie in Hardenberg – van de beste behandeling voorzien.

Neem contact op voor podotherapie in Hardenberg

Ze komen helaas vaker voor dan wij zouden willen: voetproblemen. Vervelend, want ze kunnen uw bewegingsvrijheid drastisch verminderen. Des te meer reden om een specialist in te schakelen. Dit kan bij Innofeet. U vindt onze podotherapeut in Fysio Totaal Zenegroen aan de Zenegroen 28. Wilt u een afspraak met haar maken? Bel dan naar 088 – 031 3000. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij ons contactformulier. Helpt onze podotherapie in Hardenberg u straks weer op de been?