Heeft u last van voetklachten en bent u op zoek naar deskundige zorg voor uw voeten? Bij Innofeet, de specialist op het gebied van podotherapie in Doesburg, helpen we met het behandelen van al uw voetklachten. Hierbij kunt u denken aan het behandelen van hielspoor, platvoeten of ingegroeide teennagels, maar klachten aan de knie, heup, enkel en rug worden ook door onze specialisten behandeld. Onze podotherapeuten staan klaar om u te helpen bij het verlichten van pijn, het verbeteren van uw mobiliteit en het herstellen van uw algehele welzijn. Lees hieronder meer over podotherapie in Doesburg of bel direct naar Innofeet voor een afspraak!

Maak een afspraak

Waarom voor podotherapie in Doesburg kiezen?

Gaat u voor het eerst een afspraak maken voor podotherapie in Doesburg? Dan is het goed om te weten waarom u deze stap zou moeten nemen. Bij uw eerste afspraak bij de podotherapeut in Doesburg kijken we wat de klachten zijn en waar deze klachten vandaan komen. Vervolgens maken we een behandelplan en daarna nemen we dit behandelplan uitgebreid met u door. Bij Innofeet behandelen onze deskundige podotherapeuten een breed scala aan aandoeningen, variërend van sportblessures en likdoornvorming tot aan standsafwijkingen en klachten als gevolg van diabetes en reuma . Wat uw specifieke zorgvraag ook is, met podotherapie in Doesburg wordt de behandeling volledig op uw behoeften aangepast.

De podotherapeuten van Innofeet

Wellicht heeft u bij uw zoektocht naar een geschikte podotherapeut in Doesburg, ook de term podoloog voorbij zien komen. Hoewel de termen op elkaar lijken, zit er wel een degelijk verschil tussen de podotherapeut en de podoloog. Een podotherapeut is een professioneel beroep dat wettelijk beschermd is en erkend wordt als paramedicus. Om de titel podotherapeut te mogen dragen, dient men een HBO-opleiding podotherapie te volgen en te voldoen aan strikte BIG-regelgeving. Aan de andere kant is het beroep van podoloog vrij toegankelijk, wat betekent dat in principe iedereen zichzelf podoloog kan noemen. Bij Innofeet zijn alle specialisten podotherapeut. Dit betekent dat wanneer u podotherapie in Doesburg nodig hebt, u bij ons gegarandeerd van goede hulp verzekerd bent.

Afspraak maken voor podotherapie in Doesburg? 

Bij Innofeet staan we klaar om u te helpen met podotherapie in Doesburg voor diverse voetproblemen en eventuele andere klachten die verband houden met uw voeten. Maak een afspraak met een van onze ervaren podotherapeuten en laat uw klachten behandelen op onze locatie. Of u nu een verwijzingsbrief heeft of niet, u bent van harte welkom. Vergeet niet om uw verwijzing mee te nemen als u er een heeft. Ontdek vandaag nog de voordelen van podotherapie bij Innofeet en zet de eerste stap naar een leven met gezonde en pijnvrije voeten.