Afgestudeerd als HBO zorgprofessional?  


Kennis verbreden en/of op zoek naar een nieuwe uitdaging? 


Dan is podotherapie wellicht wat voor jou!


Organisatie

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

In deze functie leiden we je op tot podotherapeut in samenwerking met Fontys Hogeschool. De praktijk is hoofdzakelijk jouw klaslokaal. Afhankelijk van jouw ervaring en eigen leertraject stellen we samen een maatwerkplan voor je op. Wij bieden je met deze functie de mogelijkheid om binnen ons bedrijf te werken, te leren en geld te verdienen. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime de opleiding binnen Innofeet te volgen.

Als afgestudeerde podotherapeut ben je uiteindelijke verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Het doel is stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren en daarnaast te voorkomen. Het betreft een dynamische functie waarbij je contact hebt met patiënten/cliënten en externe relaties.


Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (zorg achtergrond)
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Je bent initiatiefrijk, waar het gaat om verbetering in jouw vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
  • Een goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
  • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor dit leer- werktraject? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.