Afgestudeerd als HBO zorgprofessional?  


Kennis verbreden en/of op zoek naar een nieuwe uitdaging? 


Dan is podotherapie wellicht wat voor jou!


Organisatie

Wij zijn een dynamische organisatie en bieden kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten, pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd door middel van interne- en externe trainingen. Tevens zijn we actief als het gaat om wetenschappelijk onderzoek. Innovatie, kwaliteit en een goede teamsfeer kenmerken onze organisatie.


Functie

In deze functie leiden we je op tot podotherapeut in samenwerking met Fontys Hogeschool. De praktijk is hoofdzakelijk jouw klaslokaal. Afhankelijk van jouw ervaring en eigen leertraject stellen we samen een maatwerkplan voor je op. Wij bieden je met deze functie de mogelijkheid om binnen ons bedrijf te werken, te leren en geld te verdienen. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime de opleiding binnen Innofeet te volgen.

Als afgestudeerde podotherapeut ben je uiteindelijke verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Het doel is stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren en daarnaast te voorkomen. Het betreft een dynamische functie waarbij je contact hebt met patiënten/cliënten en externe relaties.


Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (zorg achtergrond)
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Je bent initiatiefrijk, waar het gaat om verbetering in jouw vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Wij geven je baangarantie tijdens en na je opleiding.
  • Verder bieden wij een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, deelname collectieve zorgverzekering).
  • Daarnaast is er aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en maak je deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor dit leer- werktraject? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.