Ben jij bezig met de opleiding podotherapie?


Zoek je naar een baan naast je studie?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Innofeet is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten,
pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd door middel van interne- en externe trainingen. Tevens zijn we actief als het gaat om wetenschappelijk onderzoek. Innovatie, kwaliteit en een goede teamsfeer kenmerken onze organisatie.


Functie

Bij ons kun je werkervaring opdoen binnen het vakgebied en aan de slag met diverse werkzaamheden. Zo kun je een meerwaarde bieden bij diverse administratieve taken (o.a. inplannen van afspraken) of het afwerken van podotherapeutische zolen in ons eigen zolenlab. Ook zijn er mogelijkheden om zorginhoudelijk meer ervaring
op te doen en onze podotherapeuten te ondersteunen.


Wat vragen we van je?

  • Je volgt de opleiding podotherapie
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Verder bieden wij een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, deelname collectieve zorgverzekering).
  • Daarnaast is er aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en maak je deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor een afwisselende baan naast je studie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.