Werken met (inter)nationale (top)sporters?


Denk jij in kansen en mogelijkheden?


Wil je blijven leren en je ontwikkelen?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Innofeet is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten, pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen. De eerste diabetes- en sportpodotherapeuten in Nederland zijn bij ons werkzaam. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie. Zo werken wij met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en E-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief als het gaat om wetenschappelijk onderzoek.

Kwalitatief hoogwaardige voetzorg voor sporters borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten in de eerste en tweede lijn. Te denken valt aan orthopedisch chirurgen, sportartsen, sportfysiotherapeuten en sportschoenleveranciers. Onze sportpodotherapeuten zijn onder andere werkzaam in multidisciplinaire
gezondheidscentrums, sportmedische centrums en bij sportvereniging/clubs. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij diverse sportevenementen in de regio.

Binnen ons segment ‘sport’ wordt gewerkt in sub-teams met ieder zijn eigen specialisatie, intensieve samenwerking binnen de teams is hierbij van groot belang. We beschikken over diverse sportanalyse- en oefenruimtes als ondersteuning op onze behandelingen.


Functie

Als sportpodotherapeut behandel je patiënten / cliënten met uiteenlopende sport gerelateerde problemen.

Het doel is om stoornissen in functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen of te voorkomen. Dit kan in diverse multidisciplinaire medische centrums maar ook op het sportveld of in de sportzaal.

Daarnaast werk je nauw samen met diverse collega sportpodotherapeuten. Het verder uitbreiden van het netwerk van specialisten en sporters behoren tot jouw vermogen.


Wat vragen we van je?

  • Afgeronde HBO opleiding podotherapie
  • Afgeronde post bachelor opleiding sportpodotherapie
  • Minimaal drie jaar werkervaring
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Initiatiefrijk, waar het gaat over verbetering in je vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Verder bieden wij een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, eventuele leaseauto, deelname collectieve zorgverzekering).
  • Daarnaast is er aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en maak je deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.