Werken met (inter)nationale (top)sporters?


Denk jij in kansen en mogelijkheden?


Wil je blijven leren en je ontwikkelen?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.

Kwalitatief hoogwaardige voetzorg voor sporters borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten in de eerste en tweede lijn. Te denken valt aan orthopedisch chirurgen, sportartsen, sportfysiotherapeuten en sportschoenleveranciers. Onze sportpodotherapeuten zijn onder andere werkzaam in multidisciplinaire
gezondheidscentrums, sportmedische centrums en bij sportvereniging/clubs. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij diverse sportevenementen in de regio.

Binnen ons segment ‘sport’ wordt gewerkt in sub-teams met ieder zijn eigen specialisatie, intensieve samenwerking binnen de teams is hierbij van groot belang. We beschikken over diverse sportanalyse- en oefenruimtes als ondersteuning op onze behandelingen.


Functie

Als sportpodotherapeut behandel je patiënten / cliënten met uiteenlopende sport gerelateerde problemen.

Het doel is om stoornissen in functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen of te voorkomen. Dit kan in diverse multidisciplinaire medische centrums maar ook op het sportveld of in de sportzaal.

Daarnaast werk je nauw samen met diverse collega sportpodotherapeuten. Het verder uitbreiden van het netwerk van specialisten en sporters behoren tot jouw vermogen.


Wat vragen we van je?

  • Afgeronde HBO opleiding podotherapie
  • Afgeronde post bachelor opleiding sportpodotherapie
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Initiatiefrijk, waar het gaat over verbetering in je vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
  • Een zeer goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
  • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.