Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling?


Zoek je een nieuwe uitdaging?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Innofeet is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten, pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen.

De eerste diabetes- en sportpodotherapeuten in Nederland zijn bij ons werkzaam. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie. Zo werken wij met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en E-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.

Kwalitatief hoogwaardige voetzorg borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten in de eerste en tweede lijn. Te denken valt aan vaatchirurgen, neurologen, internisten, revalidatieartsen, wondconsulenten, huisartsen, fysiotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Onze podotherapeuten zijn o.a. werkzaam in gezondheidscentra en ziekenhuizen.


Functie

Als podotherapeut ben je verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten / cliënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Het doel is
stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren en daarnaast te voorkomen. Het betreft een dynamische functie waarbij je contact hebt met
patiënten / cliënten en externe relaties.


Wat vragen we van je?

  • Afgeronde HBO opleiding podotherapie
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Initiatiefrijk, waar het gaat over verbetering in je vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Verder bieden wij een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, eventuele leaseauto, deelname collectieve zorgverzekering).
  • Daarnaast is er aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en maak je deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.