Op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling?


Dan zoeken wij jou!


Ben jij een orthopedisch schoentechnoloog / schoentechnicus of ben jij bijna afgestudeerd als orthopedisch schoentechnoloog / schoentechnicus en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling? Dan zoeken wij jou! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.


Wie zijn wij?

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

Als orthopedisch schoentechnoloog / schoentechnicus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren, aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenvoorzieningen op verschillende locaties in ons werkgebied. Het betreft een dynamische functie waarbij je nauw samenwerkt met artsen/voorschrijvers, naaste collega’s en externe relaties.

Onze bedrijfstak ‘orthopedie’ is daarnaast nog volop in ontwikkeling. Vind jij het leuk om hier over mee te denken en deze bedrijfstak verder op de kaart te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer je juist liever alleen patiënten ziet, ben je van harte welkom om te reageren. De overige taken worden dan door andere collega’s uitgevoerd.


Wat vragen we van je?

  • Je hebt de opleiding Mens en Techniek – Orthopedische Schoentechnologie (hbo) of Orthopedische Schoentechniek (mbo) afgerond of je bent aan het afstuderen.
  • Je bent goed in het bedenken van oplossingen voor voetproblemen en kunt duidelijk communiceren.
  • Je bent klantgericht, accuraat en kan zelfstandig werken.
  • Omdat je op verschillende spreekuurlocaties komt te werken is een rijbewijs een vereiste.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden een zeer goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma). Er is veel aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en je maakt deel uit van een specialistisch team. Je komt terecht in een hecht team met spontane collega’s waarbij de informele werksfeer belangrijk is.


We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.